Lenjerie intima …

Despre lenjerie intima am mai scris, fie aici, fie pe celelalte bloguri. Nu este un subiect foarte „gustat” de catre barbati, unii considerand rusinos sa scrii despre asa ceva. Nu voi intra in detalii cu privire la lenjeria in sine, ci voi expune cateva opinii blogosferice in acest sens. Astfel:

1. Apar din ce in ce mai multe magazine online de lenjerie intima. Si nu e vorba de magazine generale de haine, ci de magazine axate pe asa ceva. De ce se intampla asta este o dilema. Inca n-am raspunsul.

2. Magazinele de profil isi fac o reclama din ce in ce mai puternica. Nu zic agresiva pentru ca nu ma deranjeaza. In fond fiecare isi promoveaza afacerea asa cum stie si asa cum considera de cuviinta.

3. O ultima observatie: site-urile de haine pentru femei reprezinta peste 80% din numarul total de site-uri de haine. Oricum, pentru barbati EXCLUSIV sunt mult mai putine, majoritatea fiind sa zicem mixte.

De aici se nasc cateva intrebari logice (eu nu am raspunsul inca):

1. Pe astfel de site-uri intra doar femeile? Sau intra si barbatii (eventual alaturi de persoana iubita)? Publicul efectiv care este? Ca mie-mi pare ca desi hainele sunt pentru femei, cumparatorii efectivi sunt (si) barbatii. Proportia n-o stiu.

2. De ce au simtit oamenii nevoia sa faca un magazin specializat pe lenjerie intima? O categorie pe un site mare de haine dadea rau? O fi datorita imaginilor mai mult decat provocatoare? Sunt curios doar.

3. Cum variaza preturile? Si cand privim magazinele online unele fata de altele, dar si cand privim magazinele online comparativ cu cele clasice?

4. Cum stau ca vanzari in comparatie cu cele clasice? S-a obisnuit lumea cu ideea ca si asa ceva poate fi cumparat virtual?

Despre bloggeri nimic. Stiu ca unii au reticente maxime in a scrie despre asa ceva. Stiu ca unii repudiaza pe cei care o fac. Pudism, aroganta, ignoranta. Habar n-am.

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns