Mancare la comanda

Mancare la comanda

 

 

E greu de spus cat de mult a prins ideea de mancare la comanda in Romania. In filmele romanesti ciorba este, deja, in pierdere evidenta de teren. Cu toate astea, ideea de mancare la comanda nu este vizibila in cinematografia autohtona.

Intre comanda si gatit, majoritatea prefera, inca, gatitul. E drept, sunt multe situatiile in care e indicat sa comazi. In cazul in care te-ai decis sa comanzi, ideea de mancare la comanda iti surade, insa nu stii de unde, va dau o sugestie: FoodPanda.ro. Trebuie sa va si explic de ce.

Intai si intai, nu au mancare proprie FoodPanda, ci este un site agregator. Este, ca sa va dau exemple din offline, un fel de mall. Nu exista Haine Afi Cotroceni, ci te duci in AFI sa cumperi de la ZARA ori H & M.  La fel si aici: vezi cine livreaza mancare la comanda.

Partea a doua: vezi cine livreaza mancare la comanda in zona ta. Exista niste afaceri mici, shaormerii, care livreaza doar IN ZONA. Site-ul FoodPanda stie cu exactitate ce restaurante bat pana-n zona ta. Ai chef d-o shaorma? Apai vezi exact care shaorma ajunge pana la tine.

Shaorma

Va zic, acum, si de ora: unele livreaza pana la 10, altele pana la 8. E si asta important de stiut.

In plus, exista restaurante asiatice necunoscute. Azi ai chef de ceva asiatic, chinezesc, japonez, thailandez, ce-o fi, asa ca vei cauta pe FoodPanda ce restaurant asiatic poate livra pana la tine acasa. Sau, ma rog, pana la tine la birou ori la tine la facultate/ sala de training.

Am subliniat cuvantul ACASA pentru ca multora inca le e rusine sa comande mancare la ei acasa. E rusinos, mai ales in cazul femeilor, sa afle lumea ca tu nu gatesti (eventual ca nu ai habar sa gatesti). Ma rog, e rusinos din punctul unora de vedere, eu sunt un pic mai descuiat la minte din acest punct de vedere.

Ciorba de burta

Pizza, shaorma, mancare chinezeasca, paste… De ce nu, o CIORBA romaneasca autentica… Pe scurt: mancare la comanda. FoodPanda.ro este locul unde gasiti toate astea. Daca va surade ideea, FoodPanda este locul unde trebuie sa ajungeti. Salutari GURMANDE tuturor!

 

Lasă un răspuns