Mancare pentru pisici. Branduri interesante.

Despre mancare pentru pisici am mai scris si probabil voi reveni asupra acestui subiect. Despre branduri si denumirea lor la fel, insa as zice ca destul de rar. Acum voi scrie impreuna despre cele 2 chestii ceva „absolut senzational”.

Asadar aflu eu astazi ca ar exista o chestie aparent contrara: mancare pisica Royal Canin. Prima oara am ras, a doua am crezut ca este o eroare, abia a treia oara am luat lucrurile in serios. Si mi-am dat seama ca ideea nu este atat de rea.

Istoric, cica ei ar fi pornit cu mancare pentru caini ulterior extizandu-se si la mancare pentru pisici. Asta pot intelege. Acum se pune alta intrebare: de ce n-au schimbat brandul? Royal cat nu suna bine (sau oricare alta combinatie)? Ba da, ar fi sunat bine, dar punand aceasta denumire au impuscat 3 iepuri dintr-un foc:

1. Aveau deja brandul consolidat, lumea auzise de ei.

2. Aveau deja contracte comerciale cu magazinele, urmau doar sa le livreze un produs nou. Sa nu mai zic de cheltuielile administrative scutite: ar fi trebuit sa aiba inca un director, inca un contabil etc.

3. Cel mai important: tocmai contradictia asta atrage. Cum mi-a atras mie atentia atrage la multi. O contradictie interesanta, pe care o tii minte, dar as zice ca deloc suparatoare.

Calitatea produselor n-o cunosc. Daca ele sunt produse bune se vor vinde. Daca nu, indiferent de cat de buna e campania de marketing, produsele vor lustrui rafturile magazinelor mult si bine.

Acum e randul vostru, al iubitorilor si posesorilor de animale (in fapt publicul tinta): cum sunt produsele royan canin? Le-ati testat? Cum vi se pare campania lor de promovare? Adica degeaba-mi place mie, ca eu oricumn-o sa cumpar.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Reclama ruleaza si pe tv. A auzit toata lumea de ei si toti par mirati. Nu am auzit insa persoane „revoltate” de contradictie. Raman deci la parerea ca e de bine

1 thoughts on “Mancare pentru pisici. Branduri interesante.

Lasă un răspuns