De la altii: Marketing + Magie = Love

Marketing + magie = LOVE

 

 

 

Nu mai e atat de usor sa atragi atentia, fie ca esti un simplu om, daramite daca esti o companie. Publicul este destul de reticent fata de companii si s-a invatat sa vada exact aceleasi idei de promovare aproape la fiecare eveniment a unor companii complet diferite. Normal, asta e atat plictisitor cat si neprovocator.

Marketing + Magie = Love

Ma voi adresa acum companiilor. V-ati gandit vreodata sa folositi o strategie care sa cuprinda idei pentru campanii de marketing diferite si originale pentru Romania? Va imaginati diferenta pe care ar face-o un spectacol de magie pentru companie, indiferent cu ce se ocupa aceasta? Logic, magia surprinde, atrage atentia si impresioneaza, oferind acea scanteie de care are nevoie orice strategie de marketing.

Aveti de castigat atat in cadrul unui eveniment, publicul si media fiind atrase oricand de spectacol cat si mai tarziu, pe retelele de socializare. Publicul, media si chiar si oamenii proprii care se ocupa de promovare, filmeaza si fotografiaza tot evenimentul si il distribuie mai departe pe net. Un eveniment de companie nu trebuie sa fie plictisitor si tehnic. Un spectacol de magie va pune mereu la incercare partea emotionala a fiecaruia, iar aceasta contribuie la formarea unui sentiment de fidelitate pentru cine a oferit un astfel de spectacol. In concluzie marketing + magie = LOVE.

Am si pentru publicul printre care ma numar si eu, cateva cuvinte. Trebuie sa invatatam sa apreciem momentele frumoase oferite chiar si de companii. Stiu ca suntem reticenti pentru ca, uneori, ne simtim manipulati. Totusi, companiile si mediul de afaceri ne ofera fiecare lucrusor de care avem nevoie pentru confortul fizic si psihic, deci haideti sa fim mai deschisi atunci cand o companie se straduieste sa ne impresioneze prin intermediul unui spectacol organizat doar pentru noi, cum sunt spectacolele de magie.

Suntem importanti pentru ei daca apeleaza la idei noi si originale de marketing. Acest lucru demonstreaza faptul ca nu suntem doar simpli consumatori, care isi revarsa continutul portofelelor la discretia lor, ci ne dau ocazia sa apreciem factorul creativitatii si a implicarii. Un spectacol de magie oferit de o companie este ceva nou in comparatie cu celelalte idei de marketing pe care le vedem toata ziua. Intr-o societate cum e cea in care traim, in care totul se copiaza si nimic nu mai este original, ar trebui sa primim aceste idei pentru campanii de marketing originale cu bunavointa si interes, si sa le tratam ca pe o invitatie la comunicare din partea firmelor.

Lasă un răspuns