Masaj

O amica d-a mea a lucrat pentru putin timp la un salon de masaj. Era un salon foarte celebru, avand „puncte de lucru” (cum as putea sa le numesc altfel?) in zone celebre din Bucuresti. Nu stiu cat de scump era, dar era frecventat de multa lume buna. Si cu dare de mana cica.

Partea interesanta la acel salon de masaj (ca si la multe altele) este ca era de multe ori confundat cu saloanele de masaj erotic. Iar lucratorii de la saloanele de masaj sunt confundati (sau confundate, ca in general e vorba despre fete) cu gigolo respectiv … dame de companie. Ca nu este deloc asa probabil pot confirma multe persoane.

Altceva vreau insa sa subliniez. Si este valabil in multe privinte: cata lume isi da cu parerea fara sa fi calcat vreodata p-acolo. Toata lumea stie ce se intampla intr-un salon de masaj, toata lumea stie ca acolo e bordel, nici nu mai trebuie sa mearga acolo pentru ca e clar. Totul e clar.

Sa nu mai zic de celebrul masaj erotic. Toata lumea stie in ce consta el, desi n-au calcat vreodata p-acolo.

Sa va zic acum ceva ce putea fi experienta vietii mele. Si care n-a fost. Asadar, sunt celebre in intreaga lumea Hammam-urile sau baile turcesti. Dupa cum stiti, acum cateva saptamani am fost in Turcia. O amica, Victoria, a viztat o asemenea baie turceasca, eu neducandu-ma acolo. Mi-a povestit ca este superb, ca te simti cu adevarat imparat si ca nu regreta nicio secunda banii dati. Pretul a fost de 25 de euro (nu mi se pare exagerat), insa in acesti bani nu a intrat nici macar o apa plata (Care se platea separat). Ma rog, ala era pretul in Adrasan (2 ore de Antalya), poate in alte parti ale Turciei e mai ieftin. Sau poate mai scump.

De ce am invocat acest exemplu? Pentru ca in Romania lumea are impresia ca hammam e tot una cu bordel. Cica nu ar fi bai turcesti, ci bordeluri turcesti. Romani MINUNATI, ce sa le ceri …

De ce oare vor romanii sa dea cu pietre in chestii pe care nu le stiu? Grea intrebare.

Si mai am una: stie cineva vreun Hammam prin Bucuresti? ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor!

2 thoughts on “Masaj

Las─â un r─âspuns