Masajul erotic – o curiozitate

In viata ai foarte multe curiozitati. Unele sunt firesti, altele mai putin firesti. Pe unele le ai demult, pe altele le ai recent. Enumar cateva:

– Incep cu cele culinare. Astfel, sunt tot felul de fructe si legume pe care INCA nu le-ai testat. Si-ti doresti enorm s-o faci. De asemenea, niste mancaruri pot fi iarasi curiozitati personale, fie ca vorbim la modul general (VREAU MANCARE CHINEZEASCA, VREAU MANCARE INDIANA), fie ca vorbim de curiozitati specifice (VREAU PUI CU BAMBUS). In orice caz, fiecare din noi are astfel de curiozitati si „facem rost” de unele noi pe zi ce trece.
– Curiozitati turistice: auzi ca o tara e misto si-ti doresti enorm s-o vizitezi. Pe unele ti le indeplinesti, pe altele nu. Eu de exemplu imi doresc sa vizitez India. Sper sa am ocazia s-o vizitez candva. Pana acum imi doream sa vizitez Turcia. O voi bifa si pe ea candva.
– Curiozitati cinematografice: filmul X iti starneste o curiozitate maxima. Daca esti cinefil iti starnesc curiozitatea foarte multe filme.
– Curiozitati legate de localuri: s-a deschis ori redeschis un local nou; s-a deschis un hotel nou.
– Curiozitati legate de o conferinta… Si exemplele pot continua.

Printre multele curiozitati, la mine s-a mai bifat una: masajul erotic. Serios: foarte multi oameni vorbesc despre el, o parte-l aproba, o parte da cu pietre. Nu ma intrebati de care parte a baricadei as fi. Eu plec insa de la premisa ca nu pot da cu pietre in ceva ce nu cunosc. Nu mi-e specific. Unora le este specific.

Si acum sa va zic 5 intrebari la care doresc raspunsul. Toate sunt, bineinteles, legate de masajul erotic:

1. Cat este de legal in Romania si care sunt limitele? Unii zic ca ar fi, altii ca nu. Eu tind sa cred ca este, refuz sa cred ca ar exista atatea chestii ilegale. Serios… E adevarat, un raspuns exact nu am primit si inca il astept.

2. Ce se intampla acolo? E adevarat, este un loc unde nu te poti duce doar sa te uiti. Trebuie sa „participi”. Te uiti si castigi e un slogan util doar in televiziune. Pe bune.

3. Cine lucreaza acolo? E o intrebare fascinanta pentru sociologul din mine. Ok, si bloggerul din mine e interesat de asta… Recunosc, as face oricand un interviu cu o lucratoare din domeniu. Nu credeti ca ar fi interesant?

4. Cine frecventeaza saloanele de masaj erotic? Urmariti argumentatia de mai sus. E identica. Merg mana-n mana. Momentan unii prefera sa dea cu pietre atat in cei care muncesc acolo, cat si in clientii lor. Dau cu pietre fara sa stie insa cine sunt acesti oameni. Cum as putea repudia un om pe care nu-l cunosc? Serios, nu pot!

5. Cine sunt patronii? De ce s-ar apuca cineva de o afacere cu saloane de masaj erotic si nu cu o shaormerie. Sau cu orice altceva. NU, nu dau cu pietre-n ei, vreau doar sa-i cunosc. Vreau sa stiu cine vinde masajul erotic in Romania.

Ultimul salon de care am auzit este masaj club bucuresti. Nu stiu cum e, n-am fost la niciunul pana acum, spun doar ca am auzit de ei. Si par a-si face o reclama interesanta pe net.

Per total, masajul erotic este o mare curiozitate pentru mine. Care curiozitate va fi SATISFACUTA candva 🙂 Momentan studiez reactiile pe care le starneste acesta in blogosfera. Salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns