Masina ta pentru cateva zile

Masina ta pentru cateva zile. Nu ai nevoie de ea in restul anului, ai autobuz, metrou ori mergi pe jos. Insa in concediu este al dracului de utila.

Daca esti din provincie si vii in Bucuresti e clar ca devii tinta taximetristilor tepari. Nu sunt astfel de taximetristi in capitala? Oh…

De ce ar fi de preferat o astfel de masina? Care ar fi avantajele? Sa le enumar:

1. Desi suna ciudat, este masina ta pentru cateva zile. Iti poti lasa ori uita lucruri in ea, o poti conduce oriunde (sa zicem in afara orasului) si nu ai parte de un strain in ea. Stiti doar ce parere proasta are lumea despre taximetristi (partial au dreptate, partial sunt exagerari).

2. Daca ai de gand sa te plimbi mult este o solutie foarte buna.

3. Daca sunteti un grup de 5 este iarasi o solutie buna.

4. Daca doriti plimbari romantice, e clar ca a III-a persoana incurca. Oricat de simpatica ar parea.

5. O folosesti exact in perioada in care ai nevoie. Masina personala o vei avea chiar si atunci cand NU ai nevoie de ea, platind toate darile aferente. In plus, exact acolo unde ai nevoie, in deplasari, nu o vei avea. Cine merge cu masina pana-n Atena de exemplu? Iei avionul, inchiriezi o masina acolo si te plimbi pe oriunde doresti.

Faptul ca exista firme de inchirieri masini in Bucuresti (gen martintravel.ro ) ar trebui, paradoxal, sa ne bucure si pe noi, cei care NU ne folosim in mod direct de acest serviciu. Cine are nevoie de masina prin capitala o inchiriaza pe o perioada determinata. Daca si-ar lua o masina a lui, permanenta, acea masina ar ocupa un loc de parcare, ar fi folosita mai des, ar incurca traficul si asa aglomerat din capitala. Astfel de firme rezolva partial aceasta problema: ai masina ta pentru cateva zile, exact cat e nevoie pentru a-ti rezolva problemele.

Masina ta pentru cateva zile. Da, nu e acelasi lucru cu a te lauda ca ai masina ta, dar este mult mai rentabil. Eficienta este un cuvant foarte bun. Ca tot scrisesem acum cateva zile despre masinile abandonate. Aceasta este o solutie buna si eficienta pentru reducerea acestui fenomen. In afara de Bucuresti, Cluj, Sibiu si Brasov, unde stiu SIGUR ca exista astfel de firme, ce alte orase din tara mai beneficiaza de asa ceva? Intreb de curiozitate, nu din alt motiv. Oricum, vreau sa aflu daca vreun prieten a folosit astfel de servicii. Inca nu mi s-a laudat nimeni cu asa ceva. INCA. Salutari MINUNATE tuturor!

One thought on “Masina ta pentru cateva zile

Lasă un răspuns