MINUNAT freelancer. Locuri de munca de acasa.

Mai demult am luat decizia de a deveni un MINUNAT freelancer. Decizia nu am luat-o pe moment, ci treptat. Am facut pasul catre bloggingul profesionist, am insistat in aceasta meserie, iar treptat am inceput sa culeg roadele. Intai putin, apoi tot putin, dar putin mai mult, si tot asa. Nu ma bucuram vazand cat castig, ci ma bucuram ca imi cresteau castigurile. Cu cate putin. Cresteau castigurile, cresteam si eu. Treptat-treptat.

Partea cu MINUNAT freelancer o explic alta data. Adica de ce minunat. Acum sa ne ocupa de asta cu freelancerul. Pare importanta zic.

Asadar, ce trebuie sa faci ca MINUNAT freelancer? Pai trebuie sa FACI ROST de joburi. Da, nu ai un job, ci ai mai multe. Si acum va voi vinde un pont: a aparut un nou site de job-uri pentru freelanceri. Adresa lui este www.simplejobs.ro.

Locuri de munca acasa SimpleJobs

Nu este singurul, sunt multe altele pe piata. Cum poti sa castigi bani din aceste site-uri (iau exemplul de mai sus pentru ca este mai la indemana):
– Rezolvi task-urile de acolo. In general este vorba de advertoriale, dar pot sa fie joburi si pentru webdesigneri si alte chestii adiacente. Cum eu NU ma pricep la asa ceva, raman la advertorialele mele.
– Bagi pe altii in program. Aproape toate site-urile de joburi si advertoriale au chestii tip MLM. Sau afiliere, sa vorbim in termeni blogosferici. Daca ai descoperit tu un site, primesti bani pentru cei pe care-i bagi.
– Mai exista varianta concursurilor, de unde castiga bani doar unii. E riscant, dar ele te ajuta sa progresezi. Devii si vizibil in fata sponsorilor, asa ca sunt si ele o metoda buna.

Un MINUNAT freelancer lucreaza de acasa. Casa este locul sau de munca. Il invidiati? Il repudiati? Problema voastra. Eu m-am obisnuit. Nici nu invidiez pe altii, nici nu-i condamn. Ei au ales, eu am ales. Nu e nimic spectaculos. In fond, de ce este obligatoriu sa te duci la servici? Doar pentru ca majoritatea face asta? Poti munci de oriunde, iar eficienta este maxima la tine acasa. Sau, ma rog, asa este in cazul meu.

Un minunat freelancer va transmite vesnicele salutari minunate tuturor si va invita sa-i cititi blogurile. Din asta isi castiga painea, deci prin asta il veti ajuta. Mai multe detali despre CUM ajutati un blogger gasiti AICI. Daca vreti sa vedeti un articol despre acelasi site de joburi, faceti click AICI pentru el.

Lasă un răspuns