Minunata noastra masina

Ai o masina. E a ta personala. Eventual luata si noua, ca asa e mai minunat. Masina are un pret de achizitie. Cumva ai facut rost de el. Nu ma intrebati cum. Daca as sti probabil mi-as lua si eu.  Ulterior afli de diverse costuri ale masinii. Si incepi sa te minunezi: cum domne , sa aiba o asigurare casco pret asa mare? Vai, dar eu sunt om sarac. As zice si cinstit, dar nu stiu daca e cazul. Daca esti om sarac, la ce ti-o fi trebuit masinuta nu stiu. Chiar nu-mi dau seama.

Daca aveti impresia ca doar casco trebuie platit la masina va inselati. Incercati un calculator rca online si o sa vedeti a doua belea pe capul vostru. Incepeti sa va intrebati, din nou,  cine v-a pus sa va luati masina. E adevarat, deja sunteti pe pierdere: daca o sa va vindeti masina, nu rezolvati nimic. Dar absolut nimic. Paguba e a voastra, s-o purtati sanatosi si voiosi.

Nu-i asa ca e mai bine de mine ? N-am masina, n-am grija RCA-ului, nici a asigurarii CASCO, nici macar grija masinii in general. N-oi fi io asa minunat fara masina, dar sunt mai lipsit de griji. Minunatia are si ea un pret. Unii ar zice destul de piperat.

Salutari MINUNATE (e voie sper) tuturor 🙂

Lasă un răspuns