MINUNATA reclama

Va supun atentiei urmatoarea reclama:

Si acum, cum ar zice un fost profesor d-al meu: intrebari, dubii, comentarii:

1. Nu stiu daca reclama asta a rulat la tv. Nu ma mai uit asa des la tv. Si oricum s-ar putea sa ruleze in anumite intervale orare ori doar pe anumite televiziuni. Cine a vazut-o la tv sa dea de veste, sa spuna si unde eventual. Mie mi-a fost semnalata de Andrei pe fb.

2. Nu stiu cat de fericita este combinatia englezeasca pentru tara noastra. Reclama este funny, o tii minte, dar oare cat de utila este pentru publicul tinta (format in special din oameni nitel mai in varsta)? Astept sa vad date statistice efective.

3. Mie-mi place, imi insenineaza ziua. Dar scopul ei nu este sa te uiti ca la un filmulet pe youtube si sa razi. Scopul nu era sa te faca sa cumperi produsul?

4. Revin la punctul 2: nu putea fi vandut acest produs cu o alta denumire in Romania? Refuz sa cred ca era obligatoriu sa vina in tara cu aceeasi denumire ca-n strainatate.

5. Astept opinii si in privinta utilitatii publicarii de reclame la mine pe blog. Adica sa dau (nu stiu, poate saptamanal, ca rubrica, sau poate cand dau de o reclama s-o postez pe blog) o reclama si s-o comentam. La unele nu e nimic de comentat (unele trebuiesc savurate si atat), altele, controversate, au nevoie de ceva comentarii. Ce ziceti, e o idee buna? ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor. Si atentie, de astazi incep articole super-blogosferice pe acest blog ­čÖé

Las─â un r─âspuns