Minunata saltea

Cine citeste un articol despre minunata saltea? De ce este ea MINUNATA? De ce ar conta ce saltea ai pe pat? Care e faza cu salteaua?

Incerc sa raspund la intrebarile de mai sus cumva. Incep istoric, amintindu-va despre celebrele saltele Relaxa. Pe vremuri ele erau scumpe, erau un vis pentru multi romani. Totusi, lumea era interesata de salteaua pe care doarme. Din start un lucru interesant.

A trecut vremea, oamenii sunt interesati de tot felul de alte lucruri, mai putin de putin de confortul lor. De propriul somn.

Acum, pentru a raspunde la intrebari trebuie s-o iau in ordine inversa. Asadar, la un pat, contrar asteptarilor, cea mai importanta ESTE salteaua. Poate sa fie un pat regal, poate sa aiba cel mai smecher lemn, daca salteaua e naspa, somnul tau NU va fi regal. N-are cum sa fie.

De ce este ea minunata? Pai minunata saltea iti face somnul minunat. Ma rog, si persoana de langa tine, dar trecem peste. Vorbeam de saltele, nu?

Cine citeste un astfel de articol? Asta ramane de vazut, eu as zice ca destule persoane. Cele cu cap #cumarveni.

Care e faza cu acest articol? Pai nu stiu, daca e aproape 2 noaptea zic ca merge un articol despre saltele. Doar n-oi scrie despre asa ceva in mijlocul zilei, nu?

De unde ne cumparam minunata saltea? Pai:
– Din magazinele de mobila. Ele au si saltele in oferta, desi undeva ascunse si neinteresante (aparent).
– Din hypermarketuri (nu sunt foarte la vedere).
– Din magazinele specializate pe asa ceva (nu multe nici ele).
– De pe internet (de exemplu, site-ul www.saltele-online.ro).

Pana acum ceva timp, te duceai la primul magazin si cumparai. Al doilea putea fi prea departe. Acum dintr-un singur click ai gasit preturile la 5-6 magazine. Din acest motiv recomand internetul: nu (mai) poti fi pacalit la pret. Sau poti fi, dar nu intr-o proportie atat de mare.

Un ultim aspect voi mai evidentia: pentru unii cel mai important este aspectul exterior. Important e cum te imbraci, ce ceas ai, ce pantofi ai, cum ai aranjat parul, ce telefon ai. Daca e sa vorbim de propria casa, mai importanta e sufrageria, holul ori baia. Dormitorul? Pe cine intereseaza dormitorul. Poate fi considerata chiar jignire: da ce, vreau sa bag pe X in dormitor? In fapt, e o capcana in care au cazut multi: confortul este lasat pe ultimul plan, inaintea lui sunt puse aspectele exterioare. Nu e important cum ne simtim ? Eu zic ca ar trebui sa fie.

Asa ca nu mai jigniti minunata saltea. Si cumparati una decenta. Salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns