MINUNATA taxa auto

Despre taxa auto nu e prima oara cand scriu. Probabil nici ultima.

Bineinteles ca atunci cand vorbim de taxa auto vorbim si de modul cum aceasta se calculeaza. Oricine are nevoie de un calculator taxa auto 2013 . Taxa se calculeaza pe baza cursului leu – euro din luna octombrie a anului precedent. Din cate stiu eu, taxa ar trebui sa fie aceeasi oricine ar calcula-o. Asa ca, teoretic, putem folosi orice calculator taxa auto 2013 si sa platim in alt loc. Lucrurile nu stau asa, din acest motiv este bine sa ne uitam cu atentie cat avem de plata.

In alta ordine de idei, toate aceste plati ne duc cu gandul la discutia (deja veche): masina sau taxi? Daca ma aud cativa amici foarte pasionati de condus ma spanzura. Eu raman insa la opinia mea: masina este un lux, unul aparent inutil, un moft, un hobby. In momentul asta, pentru mine, bineinteles. Cine circula mult si face deplasari in provincie ar trebui sa apeleze la masina personala.

Si, ca sa continui: cu cat mai putine masini, cu atat mai fluid traficul. Nu ziceti de faza ca ar fi mai multe taxiuri, ca tu mergi 10 minute cu taxiul, pana la munca, apoi ala ia alt pasager.

Ca sa inchei subiectul: ar trebui sa ne gandim serios inainte sa facem o achizitie gen masina. Nu e ca si cum am lua un telefon sau o haina. Masina este o grija suplimentara, niste cheltuieli in plus. Care s-ar putea sa atarne greu in balanta bugetului familiei noastre.

As mai avea multe de zis pe subiectul asta, dar ma opresc aici. Nu d-alta, dar pe acest blog imi propusesem sa scriu articole mai scurte. Asa ca salutari MINUNATE si spor la platit (daca asta v-ati dorit, de asta aveti parte).

ps: De curiozitate, cat mai e taxa auto pentru cel mai ieftin logan? Doar o curiozitate, nimic mai mult.

Lasă un răspuns