MINUNATA tehnologie

Minunatilor, ati stat vreodata sa meditati asupra avansului tehnologic din ultima vreme? Sa analizati nitel ce e bun, ce e rau, ce e util, ce e inutil. Ce e alb si ce e negru. Era sa zic ce e alb-negru, dar nu mai e cazul.

Nu voi vorbi despre componente pc sau chestii ce tin de calculator. Voi vorbi insa de televizoare. Stiti voi, acele obiecte atat de repudiate in ziua de astazi.

Asadar, magazinele sunt pline de televizoare led . Care, surprinzator (sau nu), se vand. Cine le cumpara insa? Ai avea impresia ca la cati oameni injura TV-ul nu mai cumpara nimeni televizoare. Ai impresia ca uitatul la TV a ajuns rusinos. Batranesc era demult. Acum este rusinos.

Totusi, ele se vand. De ce se vand totusi? Pai:
– poate unii doar declara ca nu se uita la TV si de fapt se uita;
– tv-urile led pot fi folosite pentru Playstation/Wi/XBOX;
– le poti folosi pentru a vedea filme/meciuri (astea inca nu sunt repudiate);
– ele sunt folosite de oamenii in varsta.

Pot fi chiar toate cele 3 variante la un loc. Nu neg, oamenii in varsta din ziua de azi cam asta fac. NU prea au altceva de facut. Si nici bani sa faca altceva. Totusi, e atat de rusinos sa te uiti la televizor? Intreb doar.

Legat de minunatul aparat, s-au facut progrese considerabile. Daca inainte te multumeai cu un ecran mic si cu o imagine aproximativa (plina de purici, sunet bruiat, eventual care sa se si miste) acum imaginea este perfecta. Daca se va dezvolta tehnologia 3D asa cum imi doresc eu vom putea viziona meciurile de fotbal intr-un mod cu adevarat MINUNAT. Vom putea vedea mingea care vine spre noi, vom putea vedea jucatorii care parca intra-n ecran. Deja s-a inceput cu transmisiuni de genul, ma astept ca in 10 ani sa devina o regula si nu o exceptie ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns