MINUNATE animale

Asa e ca si pe voi va minuneaza multitudinea de poze cu pisici de pe facebook? Cainii, saracii, se simt discriminati, dar si ei apar destul de des. As spune ca impreuna apar mai des ca oamenii. Ma rog, opinie personala.

Asa e ca si pe voi va minuneaza atasamentul pentru animale din ce in ce mai crescut al orasenilor? Din ce in ce mai multi oraseni, in special Bucuresteni, isi iau pisica ori caine in apartament. Sa ai curte si sa n-ai asa ceva e rusinos. Esti deja lipsit de suflet.

Asa ca e insa ca va minuneaza si atasamentul din ce in ce mai scazut al oamenilor fata de … oameni? Probabil daca i-ai pune pe unii sa aleaga intre un spital veterinar si unul de oameni ar alege pe cel veterinar. Nu ma puneti sa-i caracterizez…

Asa e ca va minuneaza faptul ca pe unii ii impresioneaza mai mult niste urgente veterinare decat niste urgente umane? Are legatura cu punctul anterior…

Asa e ca va minuneaza faptul ca semenii vostri devin, pe zi ce trece, din ce in ce mai animale?

Pe mine ma minuneaza, dar nu este nimic UIMITOR. Cititi punctele anterioare si o sa vedeti ca este un lucru firesc. Cat se poate se firesc.

Articolul asta ar putea participa la marele meu maraton blogosferic. N-o face ­čÖé Sunt alte lucruri care ma minuneaza mai mult decat astea. Despre APROAPE TOATE lucrurile care ma minuneaza voi scrie la sfarsitul maratonului meu blogosferic.

Pana atunci, salutari MINUNATE ­čÖé

Las─â un r─âspuns