Minunate anunturi.

De cate ori ati fost intr-un targ auto? In Bucuresti este celebrul targ Vitan. In provincie habar n-am cum se cheama si cum se cheama targurile. Dar sigur sunt si acolo.

Ce se intampla in targ? Pai vine omul cu masina lui, o rabla care a fost taxi dar care are vopseaua perfecta, si vrea sa ti-o vanda. Te vrajeste, te abureste si ti-a luat banii. Nu zic de pericolul efectiv de a-ti fura cineva portofelul. Nu mi-e frica neaparat, nu neg ca are si targul farmecul sau, dar masina din targ parca nu mi-as lua.

Ce ati zice insa de site-urile de anunturi auto ? Nu e mai sigur sa citesti zeci sau sute de anunturi si sa iei ce masina iti place? Si sa poti face si o comparatie de preturi. Pentru si asta e o problema: el se lauda ca ti-o da acum la un super-pret iar tu habar n-ai ce preturi au ceilalti.

Iar pe net mai ai un avantaj. Unul imens: vezi exact ce user vinde o masina si poti sa-l evaluezi. Sunt unii oameni care aduc masini din Germania (sau alte tari). Daca vand prin intermediul unui site sau portal acela devine un om cunoscut. Si nu vrea sa i se duca vestea de tepar. Cate tepe nu au luat oamenii in targuri.

Ok, daca ai bani ia-ti masina noua. Recunosc: eu as prefera sa-mi iau o masina noua. Intre un BMW la mana a II-a si o Dacie noua as prefera a II-a varianta. Dar asta de nebun pentru ca pot recunoaste ca BMW-ul ala e mai bun. Si s-ar putea sa te tina fix cat Dacia. Depinde acum ce vreti sa faceti cu masina.

E minunat sa folosesti internetul. Dupa mine riscul unei tepe este mai mic. Dar, ce-i drept, cine se pricepe ia masina buna din targ iar cine nu ia teapa si de pe net. C-asa e-n viata ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns