MINUNATE bijuterii

Cate magazine clasice de bijuterii ati mai vazut? Nu ma refer la tarabele comerciantilor din Obor (sau cine stie ce alta piata ori targ), ci ma refer la magazine specializate in bijuterii. In afara de cateva magazine Swarovski prin mall-uri nu mai stiu altele. De ce oare or fi disparut?

As putea incerca 3 raspunsuri:

– Pentru ca e criza si nu se mai vand asa bine bijuteriile. Ar putea fi un argument bun, pentru ca, oricum am luat-o, bijuteriile sunt un lux. Pe timp de criza renuntam intai la lux, nu?
– Pentru ca magazinele de bijuterii sunt cel mai usor de jefuit. Nu radeti, e un argument foarte bun. A pune in mall un astfel de magazin este un risc enorm. Inclusiv pentru acel mall.
– Pentru ca apar din ce in ce mai multe magazine online concurente. Bingo, e si asta un argument foarte bun. Si e valabil nu doar la magazinele de bijuterii, ci e valabil cam la toate tipurile de magazine.

Si hai sa va zic un secret: toate astea nu se contrazic. Pot fi toate 3 raspunsurile valabile in acelasi timp. E si criza, magazinele de bijuterii sunt si usor de jefuit, dar apar constant si magazine online. Iar la bijuterii e simplu: spui dimensiunea (cati cm are bratara, lantul ori cat de gros e inelul) si gata. Spui materialul, bagi o poza si aia e. Cum e expresia celebra: s-a strigat bingo.

Acum sa va zic si de un magazin nou (si minunat): http://www.perfectbijoux.ro/ .Magazinul e adresat in exclusivitate damelor, dar au si barbatii acces. Pentru a face cadou consoartei, bineinteles. Lucru pe care vi-l si recomand.

Nu stiu cat de seriosi sunt la livrari, dar lucruri rele inca n-am aflat despre ei. Cand voi afla va voi da de veste.

Pana atunci vesnicele salutari MINUNATE! Si spor la cumparaturi!

Lasă un răspuns