MINUNATE coafuri

Curiozitatea ma impinge la multe chestii ciudate in ultima vreme. Intru pe site-uri de etnobotanice (nu stiu cum ajunsesem acolo si ma distram si ma minunam de ce vedeam), intru pe site-uri ale unor jocuri online din cele mai diverse, iar acum am dat de un site care ofera damelor idei de coafuri. Acum sa va zic cum sta treaba nitel si ce am vazut p-acolo (zic ca s-ar putea sa va fie util, asa ca va semnalez si voua).

Intai si intai, am vazut ca ar fi 3 mari categorii: coafuri par mediu, coafuri par lung si coafuri par scurt.

In al II-lea rand la fiecare-n parte iti spune cateva detalii despre cand ti s-ar potrivi o anume coafura. E in functie de culoarea tenului, de „textura” fetzei si de tipul de par.

In al III-lea rand am vazut ca uneori sunt date exemple de coafuri ale unor vedete. Pur si simplu este explicata acolo, pe scurt, coafura uneia sau alteia dintre vedete. E interesanta ideea, trebuie sa afli de undeva cum ajungi sa ai freza ca a Victoriei Beckham.

Nu-mi dau seama insa cat de usor se fac acele coafuri. Adica in unele cazuri se precizeaza faptul ca poate fi facuta acea coafura doar cu cateva agrafe. Oare asa simplu e? Meseria de coafeza inseamna ca este pe cale de disparitie ­čÖé

Repet, nu ma pricep la asa ceva, judec doar site-ul. Spun doar ca se poate dovedi util acest site si recomand sa aruncati o privire. Pentru cine n-a vazut ii repet aici: yve.ro este adresa.

Site-uri de haine pentru femei, site-uri de lenjerie intima pentru femei, site-uri de make-up si machiaj… acum site-uri de coafuri. Moderne femeile in ziua de astazi.

E adevarat, ca sa fiu nitel misogin: pe acest site noi barbatii nu prea avem cu ce sa ne clatim ochii. Vedem doar chipuri de femeie (cu ale lor coafuri aferente) nu si corpul lor. Unii din noi ar prefera a doua varianta ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor!

Las─â un r─âspuns