MINUNATE filtre de apa

Cati dintre voi dati bani pe apa imbuteliata? Celebrele sticle de apa plata, la 2L, la 3L sau chiar la 5L. Eu recunosc: nu prea dau bani pe asa ceva, prefer apa minerala ori cea de la robinet. Nu fac bine cica, cea de la robinet putand contine chestii „nesanatoase”.

Cei care au insa copil mic (nefericitii de ei) sufla insa si-n iaurt. La propriu. Nu numai ca nu dau copilului apa de la robinet, dar se uita cu atentie si ce apa plata din comert sa le dea. Aia e buna, aia nu e buna, aia e mai putin buna … Pana la un punct pot fi numiti paranoici, dar au si ei dreptatea lor.

Pentru a nu mai da banii pe apa imbuteliata se poate apela la filtrarea apei. Ai avantaje certe din punct de vedere economic (aspectul important) dar si din punct de vedere al sanatatii. Si aici insa va sfatuiesc sa fiti foarte atenti: nu toate filtrele sunt bune si tot ce se gaseste in comert este sanatos. Din acest motiv este indicat sa va informati inainte cu privire la ce cumparati.

E adevarat, unii sunt paranoici fara sa aiba copii. Cand astfel de persoane au o varsta inaintata lucrurile par cu atat mai „ciudate”.

Ah, si sa va mai zic ceva (lucru de luat in seama): apa la filtru cica e si mai gustoasa. Ma rog, apa in sine nu are gust, dar o apa filtrata tine mai bine de sete & stuff. Spus de cei care poseda asa ceva.

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns