MINUNATE haine

Ca tot pornesc de un slogan care contine termenul A TE MINUNA, astazi ne minunam cu … haine. Si mai ales cu magazinele online de haine, din ce in ce mai multe si din ce in ce mai diverse.

Si nu magazinele in sine ma minuneaza, ci goana asta teribila dupa haine ieftine. Uite, la magazinul cutare scrie mare reduceri haine. Hai sa mergem sa luam. Nu conteaza ca nu ne trebuie, nu conteaza ca-s haine proaste, nu conteaza ca mai avem. Cum, refuzi un tricou la 10 lei? Rusine sa-ti fie, nu stii ce-s alea afaceri.

Sa nu mai zic de magazinul concurent, care anunta reduceri fix cand se termina reducerile la primul. Ei au reduceri si mai mari (tricoul e 9 lei), iar tentatia este si mai mare. Cu ce difera de precedentul? Cu nimic, doar ca na, inca un tricou de 9 lei nu strica.

Si intram in hora. Si pe langa faptul ca ne umplem casa de chestii inutile mai e si vorba de banii cheltuiti. Se aduna. Un pic de aici, un pic de aici, un pic de aici. Pana se goleste portofelul.

Nu e bine sa facem precum mai sus, dar nici sa fim incuiati si sa nu cumparam nimic. Sa excludem magazinele online definitiv si irevocabil. Solutia este, bineinteles, undeva la mijloc. Sa urmarim reducerile de la toate magazinele online (atat cat putem; recomandat e sa avem newsletter, sa stim instant cand au vreo reducere) si sa cumparam exact ce ne trebuie. Sa dam bani putini pe lucruri utile. Macar sa nu ne incurcam de chestii inutile prin casa.

Daca suntem totusi in prima categorie nu trebuie sa disperam: mai sunt ca noi alte cateva mii de oameni. Suntem totusi utili: datorita noua tara are consum deci tara nu este de tot in prapastie.

Cam atat am avut de spus. INTOLIRE placuta si salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns