MINUNATE microfoane

Cand lumea aude de microfon se gandeste la muzica. Un nene are un bat in mana si canta la el. Cand aude insa de microfon spion gandul il duce pe om la servicii secrete si alte alea.

Si totusi, v-ati minuna daca v-ati spune ca puteti folosi o astfel de tehnica pentru propria casa? De exemplu, ca sa stiti cine intra in casa voastra cand nu sunteti in ea? Ori cu cine va inseala nevasta/sotul. Lucruri utile zic.

Daca va zic de prelungitor spion v-am bagat de tot in ceata, nu? Stati linistiti, nu intru in detalii tehnice. Nu d-alta, dar nu ma pricep nici io. Ma minunez insa de altceva: cat de accesibila este o tehnica atat de „sofisticata”. Practic oricine poate avea in propria casa (si, de ce nu, in propriul birou) asemenea aparatura. Cum bine zicea cineva: bai, mai bine era pe vremuri cand doar statul avea asa ceva. Macar stiai cine te asculta. Acum pot sa te asculte cei din familia ta fara ca tu sa ai habar. Apropo, un parinte poate planta microfoane in camera copilului pentru a afla ce face acesta, cu cine vorbeste si unde se duce. Nu e ortodox, dar tehnic e posibil.

Minunata tara mai avem, nu-i asa? ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

1 thoughts on “MINUNATE microfoane

Las─â un r─âspuns