MINUNATE modele

Sa facem un MINUNAT exercitiu de imaginatie. Sa ne imaginam ca vreti sa organizati cel mai tare eveniment. Ati facut rost de bani (nu conteaza cum: jafuri, talharii, evaziuni fiscale sau poate ati scris o carte si ati vandut-o in 2 milioane de exemplare… irelevant) si vreti sa aratati ca-i aveti. Cum faceti asta? Printr-un mega eveniment bineinteles. Care eveniment trebuie sa contina si niste pachete de muschi (partea mascula) sau ceva fin si dragastos (partea feminina).

Pentru asta puteti apela la hostess venus models . Ce este hostess venus models ? Pai dupa cum ati ghicit este o agentie de fotomodele. Puteti aduce fotomodelele dorite la evenimentul vostru. Preturile am inteles ca-s accesibile (nu ma intrebati care-s alea), asa ca evenimentul va fi unul de top.

Care e evenimentul? Pai poate o receptie eleganta pentru lansarea produsului dorit. Ori poate ziua voastra de nastere (deja sunteti bastan acum, nu mai sarbatoriti la carciuma cartierului). Sau poate petrecerea odraslei. Sau poate sarbatorirea a 10 ani de la deschiderea blogului dumneavoastra (care coincide, intamplator, cu ziua voastra de nastere…ah, da, la mine e cazul ­čśÇ ).

Nu sunt eu specialist in asa ceva, asa ca imi dau cu parere doar vizavi de site. Site care arata … bine. Cum ar putea arata un site care are poze cu fotomodele? Si este nediscriminatoriu: arata atat poze cu fete, cat si poze cu baieti. Cum s-ar zice: pentru toata familia.

Daca ati apelat vreodata la ei sa spuneti cat de seriosi sunt. Ca orice firma prestatoare de servicii exista clienti multumiti si clienti nemultumiti. Si apropo, daca sunteti fete si doriti sa urmati aceasta cariera puteti incerca la ei. Da sa promiteti ca daca va angajati veti presta pentru mine gratis. Sau macar mai ieftin. Presta inseamnand sa-mi intampinati oaspetii, sa le zambiti frumos si sa serviti cafeaua bineinteles.

Eu acum va las. Salutari MINUNATE tuturor!

Las─â un r─âspuns