Minunate recomandari de duminica

Pe scurt de tot, cele 5 recomandari de duminica:

1. Incep cu Serban Paun si problema lui cu Posta Romana. El ii doreste faliment placut, eu sincer nu mi-as dori asta. Nu pentru ca as iubi-o, ci pentru ca fiind inca a statului roman, un eventual faliment ne-ar costa pe toti.

2. Axlandra vorbeste despre intarzieri si intarziati. La scoala da, era frumos sa intarzii. Ajunsesem si eu in clasa a XII-a sa constat ca nu mai ajunsesem la timp la prima ora de cateva luni bune :)) Alexandra insa nu avea acest obicei, d-aia isi permite sa rada de intarziati 🙂

3. Claudia Tocila s-a dus la Festivalul de teatru de la Sibiu fara sa vada nicio piesa. A fost un prilej de a simti atmosfera de sarbatoare. Legat de acest festival si de TIFF discutam acum cateva zile cu o amica. Si ma intreba daca Bucurestiul a fost la fel cand a fost B-est sau Cinepolitica. I-am zis ca nu, ca in afara de cele 2-3 cinematografe unde rulau filme in rest Bucurestiul era acelasi. Avantaj provincie deci 🙂

4. Irealia a fost din nou la stomatolog. Nimic grav, doar o plomba momentan. Dar va reveni cat de curand la locul faptei.

5. Dana glumeste cu moartea. Este o tema pentru un concurs blogosferic la care participam si eu pe vremuri. Am zis c-o sa revin, din pacate m-am luat cu altele. Cand am vazut tema de saptamana asta chiar mi-a parut extrem de rau.

In final 2 precizari:

1. Sondajul pentru desemnarea celui mai bun guest-post de 1 iunie este pe final. INca puteti vota articolul preferat acolo.

2. Va povesteam despre concursul de stand-up cu bloggeri la care am participat. Va anunt ca ieri am intrat in finala, finala care va avea loc peste 2 saptamani. Inregistrarea nu este gata, cand va fi o voi posta pe bloguri. Pana atunci va invit peste 2 saptamani, pe 22 iunie, seara, in RSS Pub, sa ma vedeti si sa radeti de (cu) mine.

Cam atat pentru weekendul asta. Salutari MINUNATE tuturor 🙂

ps: Urmeaza sa postez aici cateva clipuri cu mine cantand. Ramaneti pe faza 🙂

Lasă un răspuns