Minunate reduceri MINIPRIX

UPDATE: Ultimele noutati cu privire la aceste minunate reduceri MINIPRIX:

Va plac magazinele MiniPrix? Mie unul imi plac foarte mult, intai si intai placandu-mi ideea lor, de produse pentru orice buzunar. De asemenea, Miniprix mai are un avantaj: are atat magazin online, cat si magazine fizice. De acestea, dar si despre niste minunate reduceri Miniprix, voi vorbi in continuare ­čÖé

De ce este bine acest lucru? Pai fidelizeaza ambele tipuri de consumatori. Va ziceam acum nu mult timp despre asta, acum zic pe scurt:
– Unii vor musai sa cumpere dintr-un magazin offline. Vor sa vada, sa simta produsul, sa-i vada toate etichetele, sa simta materialul. Ei nu vor fi convinsi sa comande in veci de pe net.
– Altii insa nu suporta ideea magazinului offline atat de demodat. Vor musai sa stea acasa (sau la job) si sa vada produsul adus acasa de un curier.

Exista si calea de mijloc, cele 2 exemple de mai sus fiind extremele. Mai este insa un adevar: unii nu suporta magazinele online ca nu stiu ce contin. „Domne, n-am comandat niciodata, mi-e frica”. Miniprix rezolva problema: te duci in offline, cumperi 2-3 chestii, esti multumit, apoi poti comanda linistit si online.

Ce va sfatuiesc acum sa faceti? Pai v-as zice ca ambele chestii. Si sa va explic de ce:
Magazinele fizice Miniprix (din Bucuresti si din Otopeni) ofera urmatoarele reduceri: azi si maine 60%, vineri 70%, iar in weekend 80%. Nu asteptati reducerea de 80% pentru ca s-ar putea sa nu mai gasiti nimic. Si vorbesc serios: produsele se vor vinde ca painea calda.
– Daca nu aveti timp sa colindati magazinele, aveti reduceri si online: toate produsele din categoria Stock Shock au 60% reducere.

M-am uitat online, am ginit ceva, cred ca voi comanda. Insa parca m-as duce intai pe la magazine sa vad ce au si p-acolo. Cel de la Romana imi este cel mai la indemana, insa cel mai mare este cel din Otopeni. Cine are masina poate da o fuga, chiar renteaza daca vreti sa faceti cumparaturi mai ample.

Am cumparat de la Miniprix de multe ori si tot timpul am fost multumit atat de pret, cat si de calitate. Daca nu aveti INCA incredere in produsele lor, va sfatuiesc sa mergeti in magazinele offline si sa luati, de test, un produs. Apoi va veti da pumni in cap ca n-ati luat mai multe cu reducerile astea.

In final, 3 concluzii scurte:
– Nu evitati magazinele online, scutesc timp, insa farmecul cumparaturilor din magazinele online este de nepretuit.
– Incercati sa vizitati magazinele pe care le stiti deja, insa din cand in cand nu strica ceva nou.
– La haine, daca le puteti simti materialul, de ce ar mai conta brandul? Doar din snobismul de a avea o eticheta smechera?

Nu mai am nimic de adaugat. Asadar, sunt minunate reduceri Miniprix si va sfatuiesc sa nu le ratati. Eu unul n-o voi face. Salutari LA REDUCERE tuturor!

Las─â un r─âspuns