MINUNATELE imprimante cu laser

Tocmai mi s-a stricat imprimanta. Nasol zic. Si nu e vorba doar de partea de printare, ci si de scanner. Adica trebuie s-o schimb cu totul.

Si acum trebuie sa-mi cumpar una noua. Trebuie sa cantaresc cu atentie ofertele.

Sunt mai multe dileme aici:

1. Imprimanta noua sau imprimanta second-hand.

In general imi plac lucrurile noi, dintr-un snobism de neinteles pentru multi. Imi place sa stiu ca eu sunt primul care foloseste acel lucru. In plus, tot timpul sunt obsedat de intrebarea OMUL ALA DE CE A VANDUT OBIECTUL ASTA? La unele se justifica, la altele nu.

La imprimante discutia e ampla. Am amici care au imprimante de peste 20 de ani (si functioneaza), insa mie mi s-a stricat dupa 6 ani. Nu stiu ce sa zic…

2. Imprimanta color sau alb negru.

Aici decizia inclina spre alb negru. Sa va zic si de ce: cartusul color se consuma repede sau daca nu se usuca la fel de repede. Oricum nu-l folosesc foarte mult, iar cand am nevoie de printare de poze tot merg in oras. E o fita inutila. As prefera deci una alb-negru.

3. Multifunctionala sau nu?

Aici clar: multifunctionala. Am nevoie de scanner, e un accesoriu foarte util. Stiu, pot face poza unor documente, dar nu e chiar tot aia. Da, e util scannerul.

4. Imprimanta laser sau imprimanta ink-jet

Aici inclin spre laser, desi nu stiu daca e cea mai buna decizie. As zice laser, dar doar cu jumatate de gura. Nu stiu, am avut doar ink-jet, dar mi-as lua un laser. Iti doresti ce n-ai…

Pe scurt: o imprimanta laser, multifunctionala si alb-negru. Ori o iau second-hand, ori vad niste magazine online mai ieftine pentru a o lua color. Este plin internetul de chesti de genul comanda online imprimante cu laser,┬áultimele de care am auzit fiind „imprimante cartuseria.ro„. Nu am prospectat indeajuns piata, nu pot sa spun cam cum sunt scorurile fata de concurenta, dar inceputul e promitator. Vreau sa mai astept nitel.

Si inca un aspect, poate la fel de important: cand va luati o imprimanta uitati-va si cat de mare este. Chiar sa nu conteze spatiul ocupat de ea? Sa nu mai zic de estetica ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor si IMPRIMARE PLACUTA ­čÖé

Las─â un r─âspuns