MINUNATELE masini inchiriate

Exista foarte multe filme (in special americane) centrate pe ideea unei masini inchiriate. Cand ai de rezolvat o treaba murdara nu te incurci cu taxiuri, ci iei o masina a ta, pe care o dai inapoi sau nu. Ma rog, asta daca nu e un film total ne-educativ, in care masinile se fura (se procura adica).

Stiati de rent a car in Bucuresti? Da, exista si in capitala frumoasei noastre tari un astfel de sistem. Puteti incerca si voi asa ceva, nu este extraordinar de scump. Va puteti visa in filmele americane, mai putin partea de impuscaturi (ca deh, la puscarie nu este atat de placut nicaieri, nici in SUA, nici in Romania). Da, cica afacerea de inchirieri de autoturisme este una de viitor, momentan nu merge atat de bine, dar viitorul cica ar fi luminos.

Sa va zic si de ce:

1. Intai si intai, minunatele masini inchiriate se adreseaza in principal strainilor. Iar Bucurestiul atrage din ce in ce mai multi turisti straini (Centrul Vechi este foarte activ). Cu cat vom avea mai multi straini, cu atat afacerea aceasta va prospera. Asta mai ales ca printre straini s-a dus vestea ca taximetristii bucuresteni ar fi tepari.

2. In al doilea rand, exista din ce in ce mai multi oameni de afaceri care viziteaza capitala. Ei au bani sa-si inchirieze o masina, asa ca de ce nu?

3. Sa va zic si de taxiuri? Pai va zic: desi aparent ele sunt ok, te duc la locul cu pricina, in fapt sunt masini foarte vechi si uzate. Pretul pe kilometru este foarte scazut (e un adevar), insa si confortul este scazut. Din acest motiv foarte multi „Boieri” stramba din nas cand vine vorba de taxi. Taxiuri de lux inca nu exista (sunt cateva tentative firave, sa vedem cum vor sfarsi), deci este o nisa destul de luminoasa, cel putin in viitor.

Intram si noi in randul oraselor civilizate. Si nu este deloc un lucru rau, as zice dimpotriva.

Ok, minunatele masini inchiriate nu sunt pentru orice buzunar, dar tocmai asta le face atractive. Daca taxiul a ajuns pentru orice buzunar inseamna ca un om cu bani trebuie sa apeleze la „nivelul urmator”. Si nu e nimic peiorativ aici.

Cam atat despre minunatele masini inchiriate. Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

One thought on “MINUNATELE masini inchiriate

Las─â un r─âspuns