MINUNATELE modele

Un eveniment de top trebuie sa aiba modele de top. Niste modele de top apartin de fapt unei agentii de top.

Evenimente unde sa fie hostesse (asa se numesc) sunt foarte dese. Nu prea am mers eu la ele, singurele unde am mers constant fiind saloanele auto. Sa va zic pe scurt ce si cum:

1. Acum cativa ani imi placea la nebunie sa merg la saloane. Ma pozam cu toate gagicile de pe masini si uneori plecam d-acolo fara sa fiu interesat efectiv de masini. Cateva pareau interesante, dar alte cateva pareau total neinteresante. Motocicletele nu m-au pasionat niciodata, insa la saloanele de motociclete modelele pareau mai ok. Sau e doar o impresie?

2. Ma tot intrebam: bai, da fiintele astea nu au nume deloc? Erau GAGICA DE PE SKODA, BLONDA DE LA DACIA etc… Trist. Chiar ma gandeam: bai, da fetele astea merita mai mult decat atat?

3. La ultimul salon Auto-moto (sau or mai fi fost d-atunci) puteai vota hostesa favorita. Ele aveau insa un numar si votai efectiv numarul. Avantaje: a crescut interactivitatea cu acestea, ele chiar te rugau sa le votezi. Erau incurajate dialogurile cu ele, pentru ca altfel fizic erau greu de ales. Eu cunosteam pe cineva d-acolo, am votat-o pe ea (da domne, votez pe pile), insa altfel recunosc ca m-as fi decis foarte greu. Am votat gagica numarul 13 (pentru curiosi).

Daca vreti sa aveti si voi parte de frumuseti ale naturii puteti apela la o agentie specializata. Eu dau exemplu pe http://venus-models.ro. De ei am auzit, site-ul lor arata bine (ar fi culmea sa arate rau un site de genul) si de ei zic. Dar nu sunt singurii si nu, n-o sa zic niciodata ca-s cei mai buni (atat timp cat nu am apelat la ei, n-am de ce sa-i ridic in slavi).

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

One thought on “MINUNATELE modele

Las─â un r─âspuns