MINUNATELE produse de pui

Am o amica foarte buna care este innebunita dupa produsele unui anumit lant de fast-food-uri.Nebuna de-a dreptul. Daca ai baga-o in acel fast-food si i-ai zice ca poate manca gratis oricat probabil ai omori-o. Pe bune.

Iar din cauza acelui lant de fast-fooduri a devenit fan al carnii de pui. Dar fan infocat. Acasa prefera sa manance snitele de pui in dauna unor snitele de porc. Si tot asa.

Si nu e singura. Vedeam pe internet atatea si atatea cazuri de persoane care doresc sa copieze retete celebre. De exemplu, marea curiozitate a unei tipe este cum se prepara celebrele chicken nuggets . Ce pun aia in ele de-s asa bune?

Nu stiu cat de sanatoase sunt (unii ar zice ca nu), dar fiecare om se spune ca ar avea viciul sau. Unii cu mancarea, altii cu bautura, altii cu tigarile.

Mie-mi plac aceste produse (desi parca-s prea scumpe in multe locuri). Dar nu pot sa spun ca-s mare fan al carnii de pui. Ca as prefera-o oricand in dauna alteia. Nu condamn pe nimeni, e chestie de gust, dar niciun lant de fast-food-uri, oricat de minunat ar fi, nu o sa ma faca sa iubesc o anumita carne.

In fond farmecul mancatului e sa mananci variat, nu? ­čÖé

Salutari minunate tuturor!

One thought on “MINUNATELE produse de pui

Las─â un r─âspuns