Minunatele terase

Despre minunatele terase am mai scris. Nu este deci prima oara si probabil nici ultima. De data asta voi scrie despre o discutie avuta cu un amic legata de mersul la terasa. O sa vi se para ciudat si „Absurd”, dar chestiile sunt partial adevarate. Asadar:

1. La terasa te imbeti mai greu. Si aici e vorba de aceeasi cantitate de alcool. Ma rog, conteaza si starea ta, conteaza si cat ai mancat, dar in principiu cand e mai mult oxigen in incapere betia vine mai greu. Oricum multa lume cand bea prea mult iese afara si acolo parca se mai trezeste. Tipul care-mi zicea asta sustine ca afara la terasa (si mai ales daca e aer mai tare, de munte) poate bea cam dublu decat poate bea inauntru. Si inauntru e o mare diferenta intre o bomba din subsol, unde tai fumul de tigara cu cutitul, si locuri aerisite, unde poate mirosi chiar frumos. Aerul conditionat n-ar trebui sa constituie un lux in 2013.

2. Ii povesteam eu o faza tare de la Brasov: acolo poti bea o bere sus pe mall (cel de langa gara). Senzatia e foarte misto: bei o bere afara, in aer liber, insa la inaltime. Spunandu-i asta imi spunea: bai, ce misto ar fi sa-mi pot face o casa cu acoperis plat, unde sa pot bea o bere. O da, si mie mi-ar placea asa ceva. Serios. Si tot aici i-am amintit de facultatea mea de sociologie, unde puteai merge pe acoperis. Nu era terasa amenajata acolo, dar cunosc persoane care s-au dus sa bea alcool acolo. Nu dau nume, bineinteles.

3. Un fel de continuare a punctului 1: terasa iti oxigeneaza plamanii. Si cica iti reduce din nocivitatea tigarilor. Tipul e fumator, dar se referea si la cei ca mine, adica fumatori pasivi. El cica niciodata n-a fumat in casa (in localuri da, in propria casa nu), in cel mai rau caz fuma afara, chiar si iarna pe viscol.

Per total, sa stai la terasa e si sanatos si cool. Da, eu as prefera sa stau undeva sus la terasa, dar nici la nivelul solului n-as zice nu. Pur si simplu daca as avea bani mi-as face o casa la curte (undeva mai izolata, dar nu la mama dracu’ in Pipera), mi-as face o terasa (d-aia frumoasa, cu copertina, asa cum am vazut pe site-ul http://www.scharx.ro/Copertine.html) si acolo as sta inclusiv sa bloggaresc. Cand fac rost de bani asta voi face ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

One thought on “Minunatele terase

Las─â un r─âspuns