Minunatii fumatori ecologisti

Ecologistii iubesc natura. Ecologistii se simt bine in natura. Ei vor sa respire aer curat, vor sa nu vada mizerii pe jos. Vor sa mearga pe jos sau pe bicicleta si nu cu masina. Ecologistii vor…

Oare ecologistii chiar fac toate astea? Pai hai sa va zic o chestie: acum cateva zile mi s-a povestit despre cineva (friend of a friend) care cica ar fi activist eco. Ceva de genul. Activist eco e ceva ciudat, dar ma rog. Si dupa ce aflu eu atatea despre el mai aflu ceva: e fumator. Cum domne, iubeste natura si fumeaza? Natura nu e fericita sa-l vada pe el fumand. Pe bune: natura vrea sa respire. Si nu tutun!

Acum cica s-au inventat niste tigari electronice ego care ar rezolva problema asta. Nu stiu cat de bine este sa le iei si sa le fumezi in natura, dar asa sunt prezentate: tigari electronice prietenoase cu mediul. O fi de bine, o fi de rau, habar n-am. Si nici cat de adevarat este. Dar oare aceste tigari electronice va deveni, cat de curand, simbolul ecologistilor de pretutindeni? In general tigarile electronice sunt mai putin nocive, dar oare apelativul de eco li se potriveste. CUm ar zice twitteristii: #numazic .

Salutari MINUNATE si ECO tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns