MINUNATUL aparat dentar

Despre stomatologie am mai scris. Nu este un subiect care sa ma pasioneze, dar este un subiect de interes. Pentru noi toti. Desi nu ne dorim, tot trebuie sa mai calcam din cand in cand p-acolo. Fie ca dam search pe google (gugalim, cum ar zice unii) clinica stomatologica Bucuresti, fie ca ne ducem in functie de recomandari, intr-un final tot acolo ajungem. Asta ne este soarta. Sau cum ar zice o amica: asa ni s-au asezat astrele.

N-o fi minunat(punct eu) sa mergem la dentist, dar ulterior puteam avea niste dinti minunati. Te mai doare, mai suferi, dar intr-un final ai rezultatul dorit.

Iar daca ai dintii nitel strambi e necesar si un aparat dentar. Ceea ce este destul de nasol (pentru unii dramatic): ala este atat de inestetic. Ok, tu vrei dinti frumosi dar apari cu un aparat dentar. Sa nu mai zic de accentul pe care-l capeti ulterior (ah, asta era un bonus). Mai nou cica exista un asa numit aparat dentar invizibil .Nu stiu cat de eficient e, habar n-am cat de scump este, dar suna promitator. Nu d-alta, dar estetica este de cele mai multe ori principalul motiv pentru care mergem la stomatologie. Lasam sanatatea, lasam altele: estetica. A, da: si sa nu ne mai miroasa gura a stricat. Deh, mai trebuie sa mai sarutam si noi cate o gagicuta ceva. Sau gagiu.

Vrei sa ai un zambet minunat? Du-te la dentist. Asa ar putea suna reclama. E adevarat, ai putea sa te ingrijesti mai bine. Ai putea sa-ti protejezi mai bine dintii. Dar probabil deja e prea tarziu. Asta e: sa manance si gura dentistilor ceva ­čÖé

Salutari minunate tuturor si fie ca zambetul vostru sa fie totdeauna minunat. Punct eu.

ps: Oricat bine mi-ar face un dentist, tot nu-mi place mirosul si atmosfera dintr-un astfel de cabinet. Trist dar adevarat ­čÖé

One thought on “MINUNATUL aparat dentar

Las─â un r─âspuns