MINUNATUL farmec

Anunt din start (nu stiu daca trebuia sa anunt la inceput sau la sfarsit): acesta este PRIMUL articol pentru Super-Blog 2013 Spring Edition. Dupa cum deja stiti, anul acesta avem parte de un concurs … MINUNAT (punct EU).

Tema mi se pare foarte interesanta si mi se potriveste dintr-un anumit punct de vedere:

1. Sunt patriot si incurajez produsele traditionale (mai ales cand ele sunt cel putin la fel de bune ca cele d-afara).

2. Mie-mi plac fetele „naturale”. O fata frumoasa are Farmec atunci cand e naturala. Ca tot trebuie sa scriu eu despre gama Farmec Natural

Sa va zic acum o chestie interesanta despre Farmec: pentru cine nu stie, aceasta companie nu este deloc una comunista. Stiu ca multi aveati impresia, mai ales din cauza ca ai vostri parinti si bunici foloseau produsele farmec. Ce stiti voi e gresit, compania luand nastere in 1889. E bine sa stim acest lucru, nu ca o companie infiintata in perioada comunista ar trebui din start „rejectata” (era sa folosesc un termen Vanghelist, dar am zis sa nu).

Sa va mai zic cateva chestii despre produsele farmec:

1. Sunt produse naturale, printre „incrediente” regasindu-se argan, galbenele si aloe vera. De bine zic…

2. Imi place sloganul: Indragosteste-te de viata. Nu-mi dau seama de viata cui ar trebui sa te indragostesti, dar suna bine. Este pozitiv, este … de primavara si poate fi interpretat intr-un mod narcisist (te poti indragosti de propria viata, nu?). Me like it.

3. Apreciez persoanele care promoveaza astfel de produse. Ok, pentru bani poti promova orice produse. Dar parca mai bine promovezi Farmec decat sa promovezi cine stie ce companie straina care are un nume cool si produse de-o calitate indoielnica. Nu doresc sa fac reclama negativa cuiva, dar ma mananca degetele sa spun. Prefer totusi sa ma abtin. Legat de cei care promoveaza produsele, mentionez pe Giulia, Ambasador gama Farmec Natural. Tot respectul pentru cei ce promoveaza astfel de produse.

NU, nu doresc sa mi se spuna ca barbatii nu ar trebui sa aiba treaba cu cosmeticele. Barbatii sunt cei carora ┬áli se adreseaza de fapt produsele, nu? O femeie se face frumoasa pentru barbat/i, nu pentru alte femei (of, iar sunt homofob…).

Cum ar trebui sa inchei acest articol? Pai cu vesnicele salutari. Am de ales intre salutari SUPER-BLOGOSFERICE, salutari MINUNATE si salutari PLINE DE FARMEC. Alegeti voi si serviti pe care le doriti ­čÖé

2 thoughts on “MINUNATUL farmec

Las─â un r─âspuns