Minunatul google

Cu o intarziere de 2 zile voi posta alte 10 cautari interesante care au dus catre bloguletele mele. Asadar, o noua editie din … MINUNATUL GOOGLE:

1. diploma de farmacist se vinde cu (catre acest blog) – Si eu sunt curios cum si in ce fel. Totusi, eu nu vand diplome…

2. cum sa imi fac pant scurti gauriti (catre acest blog) – Iei niste pantaloni scurti si-i gauresti. Vezi tu cu ce.

3. cum dau copy la conversatie pe facebook (Catre emilcalinescu.eu) – Nu radeti: e foarte complicat sa apesi butonul drept, apoi butonul stang, apoi iar butonul drept si apoi iar butonul stang… Si mai e un adevar: tipul nu are stofa de prim-ministru…

4. sa nu vi cu aere de bucuresti (catre emilcalinescu.eu) – Dar cu gramatica de balta e indicat sa VI?

5. de ce ai nevoie pt a deschide sala de cinema (emilcalinescu.eu) – De o cheie cred. Sau de o cartela speciala, dupa caz.

6. sunt bune masturbatoarele (emilcalinescu.eu) – Nu stiu, nu am testat.

7. in sex nu are ce cauta rusinea (Emilcalinescu.eu) – Ce ar trebui sa mai comentez?

8. tricou in care incap mai multe persoane (emilcalinescu.eu) – Aici nu e greu: dau io un tricou d-al meu unor somalezi. Incap si 10 in el.

9. este mai avantajata amanta sau nevasta (catre emilstudentulminune.wordpress.com) – Acum depinde de fiecare-n parte. Cel mai dezavantajos e sa le ai pe ambele.

10. nu mi se beleste pula cand e sculata (emilstudentulminune.wordpress.com) – Sa rad sau sa nu rad de acest status? Oricum ar fi, raspunsul SIGUR nu-l gasesti pe blogurile mele.

One thought on “Minunatul google

Lasă un răspuns