MINUNATUL masaj erotic. Distractii ascunse.

Discutam acum ceva timp cu un amic despre Olanda si Amsterdam. Toata lumea are de fapt o impresie gresita despre acea tara. Totul acolo pare minunat, pare in multe privinte raiul pe pamant. Sau in functie de unghiul din care privesti: iadul pe pamant (desfranare si alte alea).

Din punctul de vedere al multora este minunat sa te poti duce la bordel ori de cate ori doresti; este minunat sa te poti droga („get high”, care este destul de greu de tradus) ori de cate ori doresti. Si asta fara sa ai teama de politie sau de alte alea.

Daca doresti poti pune pe facebook poze cu tine fumand iarba. Sau ducandu-te la cine stie ce bordel (nu stiu daca ai voie sa pui poze cu prostituatele, dreptul lor la imagine, insa parca merge un check-in la bordel, nu?). E cool sa faci toate astea.

Ma rog, unii zic ca farmecul ar sta tocmai in ilegalitatea lucrurilor. Pe acest principiu unii au refuzat etnobotanicele sustinand ca drogurile sunt cool atat timp cat sunt ilegale.

Lasandu-i pe ultimii la o parte, amicul meu imi zicea despre Olanda: bai, acolo te poti distra la vedere. El are o problema: nu vrea sa se ascunda. Considera ca nu face lucruri grave (nu fura, nu omoara), deci de ce s-ar ascunde daca se distreaza? In fond cica s-ar distra pe banii lui.

Iar Olanda a castigat enorm din turism pe faza asta. Oamenii se duc acolo sa se distreze. In fapt olandezii nu ar fi deloc depravati. Oamenii cu adevarat depravati sunt strainii. Ei au venit acolo cu un singur scop: sa se puna-n cap.

Comparatiile cu ce se intampla la noi au fost si sunt inevitabile. De exemplu, putina lume stie ca in Bucuresti sunt foarte multe saloane de masaj erotic. Putina lume stie pentru ca putina lume TREBUIE sa stie. Nu-mi dau seama daca este vorba doar de pudism sau sunt si oarece probleme legale, insa aproape toate saloanele de masaj erotic sunt undeva ascunse. Nimic la strada, nicio firma luminoasa, nimic pompos. Oamenii aia lucreaza acolo de parca le e rusine cu ce fac.

Netul este insa ceva mai „transparent”. Ori aici legile sunt mai soft, ori se pleaca de la premisa ca oamenii sunt mai destupati la minte. Ori ambele.

De exemplu cu ajutorul poti cauta servicii masaj erotic pentru a afla cam ce se intampla p-acolo. Si poti de exemplu sa afli ca unele servicii le poti avea la domiciliu, scapand astfel de rusinea (cu sau fara ghilimele) de a merge intr-un astfel de loc. Rusine e cand intri, rusine e cand iesi, dar, exact cum zice si bancul, ce bine o fi inauntru.

Inchei cu un pronostic (sau pornostic, pentru ca tot suntem in domeniu): cred ca din punct de vedere turistic am avea mai mult de castigat daca aceste distractii ar fi mai la vedere. Oricum zice lumea ca prin Bucuresti nu ai ce vedea. Macar sa devina un pol al distractiei ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor!

One thought on “MINUNATUL masaj erotic. Distractii ascunse.

  1. Masajul erotic nu ar avea de ce sa fie o rusine de exemplu. Asta pentru ca pana la urma e un masaj, care te face sa te simti mai bine decat orice alt masaj obisnuit. In unele tari este numit tratament pentru inlaturarea stresului sau a depresiei.

Las─â un r─âspuns