MINUNATUL meu laptop

Scriam zilele trecute un articol intitulat Probleme cu laptopul. In el relatam problema unui amic, care avusese o problema diferita cu laptopul sau: ii pierduse bateria. E adevarat, bateria poate avea si alte probleme, solutia este, insa, aceeasi: inlocuirea ei. Putem inlocui, la fel de bine, si incarcatorul, care uneori poate avea si el diverse probleme. Intrand pe site-ul cu pricina (un magazin – service laptop, 2 in 1 ca sa zic asa), descopar o chestie interesanta: cica tastatura laptop asus. Nu m-as fi sesizat daca ASUS nu ar fi minunatul meu laptop, adica cel de pe care scriu acest articol.

In acest sens trebuie sa va arat si un clip postat pe youtube de catre site-ul cu pricina:

Ideea cumpararii unei tastaturi noi pentru minunatul meu laptop imi surade. Unii s-ar putea intreba de ce, ce are tastatura actuala. Eu le raspund asa:

1. Problemele cu tastatura sunt printre primele care apar la laptopuri. Nu mai merge o tasta,  nu mai merg mai multe. De ce sa schimbi tot laptopul in loc sa schimbi doar o componenta?

2. Cunosc persoane care apasa tastele laptopului cu frica, daca se va strica tastatura. Altii, tot in acest sens, refuza sa se joace pe laptop. Sa-i protejeze tastatura, nu d-altceva.

3. Minunatul meu laptop are o tastatura 100% functionala IN ACEST MOMENT. E adevarat, de pe unele taste s-a sters litera, norocul meu este ca stiu pozitionarea tastelor, nefiind nevoie nici sa ma uit la ele cand scriu. Subliniez insa IN ACEST MOMENT. Lucrurile se pot schimba curand, asa ca este bine sa am o solutie de rezerva.

Nu am apelat inca la aceasta varianta, insa stiu pe cineva care a facut-o. M-am laudat cu ceea ce am aflat unui amic (alt amic), care mi-a spus, foarte calm, ca stia atat de existenta acestui site, cat si de existenta acestor tastaturi. Cica sunt utile, prelungesc mult viata unui laptop. Si sunt utile mai ales cand ai varsat ceva pe tastatura. Se intampla mai des decat sa distrugi o tasta din punct de vedere fizic, de la prea multe apasari. Cica eu nu-s bautor de cafea, d-aia nu patesc foarte des asta.

Minunatul meu laptop este bine, sanatos, voios si presteaza servicii artistice la greu. Nu are nevoie, momentan, de reparatii. Insa trebuie sa stiu unde-l voi duce atunci cand va avea nevoie. Iar unele componente nu sunt atat de scumpe pe cat ma asteptam. Salutari MINUNATE tuturor! ­čÖé

2 thoughts on “MINUNATUL meu laptop

Las─â un r─âspuns