Minunatul SportGuru

Vrei sa faci sport si nu ai cu ce? Nimic mai simplu: du-te la un magazin de articole sportive. Daca nu ai timp sa te duci pana la un magazin, poti acum sa comanzi de acasa articolele dorite. Voi vorbi in continuare despre un astfel de magazin online. Numele sau este sugestiv: SportGuru.ro. Ok, guru este un termen ce ne duce cu gandul la religie. Unii, ca mine, s-ar putea sa fie nitel deranjati de acest lucru. Insa daca ne gandim la sensul larg al termenului putem constata ca numele este chiar potrivit.

Vrei sa cumperi rachete de tenis? Apeleaza la SportGuru. Vrei sa cumperi mingi ori echipament de fotbal? Sau poate o bicicleta speciala. Ori poate un sac de box. Ori… (completati voi cu ce va vine-n minte). SportGuru este locul unde le veti gasi pe toate.

Este MINUNAT, nu-i asa? Ok, sunt lucruri pe care le pot spune si lucruri pe care nu am de unde sa le stiu. Eu pot spune doar ce vad:
– e un site frumos si bine aranjat;
– este un magazin foarte dotat, gasim aici aproape tot in materie de sport;
– preturile nu par de speriat, desi inca nu-mi dau seama daca sunt mai mici sau nu fata de alte magazine (pot spune doar ca mi-as permite sa cumpar d-aici);
– este un site care ma imbie sa fac cumparaturi d-aici.

SUnt lucruri pe care nu am de unde sa le stiu avand in vedere ca nu am comandat de la ei. Nu stiu cat de repede le livreaza, habar n-am comparativ cu altii cum stau si nu stiu daca cu adevarat exista produse pe care ar trebui sa le aiba si ei nu le au.

Site-ul este MINUNAT, probabil si magazinul e la fel. Daca ati facut cumparaturi de la ei va rog dati de veste. Sa stim si noi.

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns