MINUNATUL transport de mobila

Cati dintre voi ati avut probleme cu transportatul mobilei? O parte din probleme au disparut de ceva timp, exista asa numitul „transport gratuit”. Insa pe vremuri aceste lucruri nu existau. Din acest motiv transportatul era o mare problema.

Imi zicea cineva mai demult, legat de acest lucru, ca cel mai mult si mai mult uraste sa mute mobila dintr-un loc intr-altul. Daca te muti de la casa la curte parca-ti vine sa iei canapeaua aia, sa iei masuta aia, sa iei scaunelele alea… Uneori e o solutie buna, nu d-alta, dar sunt de calitate. Insa ce ne facem cu transportul? Uneori transportul inseamna ori costuri foarte mari (mai bine iti iei mobila noua… intr-o casa noua mobila veche poate suna urat) ori un efort fizic insemnat. Sunt oameni care si-au rupt spatele carand mobila. Si una veche.

De curiozitate: v-ati interesat de preturi pentru transport marfa mobila ? Chiar sunt curios cat costa acum asa ceva.

Acum ceva timp o ruda d-a mea gasise niste baieti in fata blocului, care carasera singuri un pat si 2 fotolii. Mai demult cica alta ruda platise un tigan sa care o canapea pe scari. Iar tignaul legase cumva cu sfori si cu alte alea acea canapea de el si a urcat-o pe scari vreo 6 etaje. Ce nu face omul pentru bani…

Sa va zic ca pentru mine principala calitate a unei mobile este greutatea? Cred ca ati inteles deja acest lucru. Nu as lua in veci ceva din lemn masiv, nu ma pasioneaza chestiile vintage. Ceva usor, care poate fi usor mutat, usor transportat si usor aruncat. A da: mobila se mai si arunca. Mobila mostenita este ceva atat de ciudat…

Sa concluzionez: luati mobila doar cu transport inclus. La altele nu conteaza, dar la mobila este foarte important. Mai bine mai scump dar scapati de grija asta.

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

One thought on “MINUNATUL transport de mobila

  1. Mie mi se pare ok raportul servicii de transport pret, am gasit oferte de transport mobila la preturi intre la 100 lei pana la 200 lei fara tva. Pretul am inteles ca variaza in funtie de volumul mobilierului transportat, etaj si efortul de carare. Am primit si oferta de evacuare moloz si mobila. Voi ce parere aveti ?

Las─â un r─âspuns