Mobila la comanda – o alternativa avantajoasa si potrivita pentru amenajarea locuintei

Mobila la comanda – o alternativa avantajoasa si potrivita pentru amenajarea locuintei

 

 

Dupa ce ai avut parte de o zi obositoare la serviciu ne dorim cu totii sa ne relaxam si sa petrecem timp de calitate impreuna cu familia in spatiul nostru confortabil si intim. In momentul in care amenajam locuinta, cei mai multi dintre noi se gandesc sa faca cele mai bune alegeri, care sa nu se demodeze niciodata, sa reprezinte personalitatea locuitorilor si sa fie cat mai unica. In aceeasi masura, frumusetea mobile trebuie sa fie in perfect echilibru cu functionalitate, integrandu-se astfel si in spatiul destinat, motiv pentru care specialistii au venit cu o variant foarte potrivita: mobilierul la comanda.

Mobila la comanda este o optiune foarte actuala pe care o aleg foarte multi dintre oameni, fiind Solutia ideala pentru a folosi eficient spatiul unei locuinte. Aceasta este alternativa mobilei de serie care se executa in culori si dimensiuni standard, mobilier care se gaseste in showroom-urile de specialitate. Mobila la comanda se incadreaza perfect in spatiul disponibil, fiind executata dupa masuratorile facute inainte si existand astfel posibilitatea crearii  designului si structurii in functie de spatiul destinat.  Altfel spus, mobile executata la comanda se desfasoara tinand cont de dorintele si necesitatile clientului, existand si o flexibilitate din punct de vedere al culorilor, designului sau accesorizarii.

Un avantaj important al mobilierului la comanda este gama larga de produse din care putem alege, existand inclusiv posibilitatea de personalizare a produsului final. In aceeasi masura, mobilierul la comanda are nevoie de mai mult timp pentru executare, incepand de la luarea dimensiunilor si pana la executarea mobilierului, toate se fac in timp. Totusi, atunci cand alegi un mobilier la comanda ai garantia ca producatorul care il va executa iti va oferi o serie de materiale si de culori disponibile potrivite pentru locuinta ta. De asemenea, multe persoane aleg sa vina direct cu fotografiile cu modelul pe care il doresc in locuinta. Avand in vedere ca poti amenaja totul exact asa cum vrei, nu uita sa iti pui amprenta sis a personalizezi mobilierul prin manere, sertare interioare, cutii de depozitare si alte obiecte.

In afara de faptul ca mobila la comanda poate sa arate exact asa cum ai visat, aceasta este chiar mai ieftina decat cea standard. Mai mult, in momentul in care mobile este facuta la comanda poti sa negociezi si sa economisesti o suma importanta de bani. De asemenea, multe firme sunt de acord cu platirea in rate a mobilei, asa ca nu trebuie sa iti faci griji daca nu ai inca banii.

Precizia este si ea unul din avantajele mobilierului la comanda. Daca mobila standard din comert are dimensiuni standard, cealalta poate fi facuta exact dupa dimensiunile stiului destinat. In momentul in care te hotarasti si vrei o mobila la comanda tamplarul va veni la tine acasa si va face masuratorile aferente.

Lasă un răspuns