Mobilier MINUNAT

Pe vremuri mobila era un lux. Un lux atat de ravnit de atatia si atatia oameni. O biblioteca „serioasa”, o masa „solida” ori un birou „sanatos” reprezentau un vis pentru multi. Acum iei mobila de la unele magazine la preturi extrem de mici.

Scaune, mese, mobilier de birou, tot tacamul.

DUpa unii o mobila minunata se poate lua din magazine de profil. Trebuie sa vezi mobila inainte s-o iei. S-o pipai, s-o atingi. Eventual s-o pupi. Glumesc, dar cam asa e. Asta desi toata lumea spune ca cea mai buna mobila este cea comandata.

Si nu trebuie sa-ti vina cineva in casa. Poti sa masori si tu casa si sa comanzi fix pe dimensiunile alea. De pe net eventual. Si sa comanzi in ce culoare vrei. Si in ce model consideri de cuviinta.

Magazine de electronice, magazine de haine, acum magazine de mobila. Hai ca e si netul asta util la ceva. Pe bune: mobila ocupa spatiu. Se fac economii substantiale daca nu mai sunt magazine clasice. Nu ne dorim un pret mai mic?

Ce ne mai minuneaza internetul asta pe zi ce trece ­čÖé

Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

ps: Ati cumparat vreodata mobila de pe net? Daca da, astept comentariile voastre. De bine sau de rau, dupa caz.

ps2:┬áArticol despre mobila documentat de pe Vreaumobila.ro – Strada Gladitei, nr. 42, bl. T6, parter, sector 4, 041211 Bucuresti, Telefon 021 330 9437

Las─â un r─âspuns