Nisa fashion

Nisa de fashion a cunoscut o dezvoltare exploziva in ultimii ani. Intai au aparut magazinele online de haine (apar, constant, si acum), apoi au aparut bloggerii de fashion (din ce in ce mai multi si mai informati), apoi au inceput si designerii, aia pe care-i stim noi, sa intre pe aceasta nisa. Totul, am zice, in favoarea cumparatorilor, care vor putea face cumparaturile in cunostinta de cauza.

Sa va spun cateva astfel de bloguri:

Mona Croitoru este una dintre bloggeritele active din online. Are un blog frumos, nisa pe fashion, insa participa la foarte multe evenimente „offline”. A participat chiar si la un blogmeet organizat de mine.

– Mai dau un blog din zona fashion, semnalat de o amica: Sandra Bendre. Tipa e din Cluj, n-am cunoscut-o personal, dar mi-a fost recomandata de o cititoare de-a ei si de-a mea.

Iar cele 2 exemple sunt doar exemple de bloguri nisate pe fashion. Altfel, o gramada de bloggerite generaliste de la noi abordeaza si acest domeniu. Si n-o fac deloc rau, in fond in orice fata este macar un critic de moda. Altfel, ca designer de moda, pot da exemplul Adinei Buzatu, care are un site de prezentare bine facut. Nu este chiar blog, asa cum mi l-as fi dorit ori cum inteleg eu ca ar trebui sa fie un blog, insa este vorba de o nisa speciala.

Cum trebuie actionat? Pai cauti lenjerie intima pe un magazin online, iti place produsul, te gandesti sa cumperi. Te uiti apoi la magazinele concurente cat costa (sa nu care cumva sa iei teapa), te uiti prin blogosfera de fashion si pe la designeri cat de aproape sau de departe e de moda actuala si abia apoi cumperi.

Metoda mea poate fi aplicata si invers: esti la curent cu tendintele, stii ce se poarta, asa ca atunci cand cauti un produs prin sutele de magazine online cauti fix produsul care sa se potriveasca. Aceeasi culoare, acelasi model. Nu te astepta sa gasesti produsul la moda la un pret minuscul, insa nu este musai sa dai bani multi.

In final 2 lucruri despre nisa fashion, in cazul in care ai de gand sa te plimbi prin ea:
– Este printre cele mai de succes nise din online. Nu este chiar plina piata pe acea nisa, deci poti sa-ti faci usor loc.
– Ai atatea subnise la dispozitie: street fashion, fashion feminin, fashion de ocazie… Fiecare are specificul lui, fiecare are farmecul lui.

Cam atat despre nisa fashion. Saluari MINUNATE tuturor!

1 thoughts on “Nisa fashion

Lasă un răspuns