O agentie de turism completa

O agentie de turism completa

 

 

Dragii mei, astazi voi vorbi despre DirectBooking.ro, site-ul unei agentii de turism. Nu este singura agentie de turism din tara asta, dar are cateva chestii care mi-au atras atentia.

Sa le luam pe rand. Sunt in numar de 3:

1. Are o oferta EXTREM de complexa. Are tari de pe toate continentele. Nu are doar Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia. Ai toate detaliile, ceri oferte, tot tacamul. Tari din Africa sau Asia, pe care nu prea stim unde sa le gasim pe harta, sunt acolo, in oferta. 

2. Daca are atatea tari, are si enorm de multe destinatii romanesti. Avem Sambata de Sus, avem Moeciu, avem Breaza. Avem Gura Humorului. E drept, avem si clasicele SInaia, Predeal ori Mamaia. Ori Vama (Vad ca acum este la moda sa te cazezi la o pensiune sau la un hotel in Vama; vremurile corturilor au apus demult) Zic in general, nu ca si-ar dori sa-si faca cineva revelionul in Mamaia. Desi…

3. Are o pagina extrem de interesanta de obiective turistice. Ok, le poti afla si din alte surse. Insa mi se pare o idee extrem de misto sa faci cautari dupa asa ceva. De exemplu, poti cauta Biserici ori Manastiri (in afara de celebrele manastiri din Nordul Moldovei); poti cauta Cascade (avem cateva in Romania), poti cauta parcuri si rezervatii naturale… In categoria parcuri intra si Gradinile Botanice. Sunt parcuri si pot fi obiective turistice extrem de tentante. Da, in Cluj Gradina Botanica este principalul obiectiv turistic.

Acum, nu este o chestie uimitoare. E, insa, o chestie de bun simt, utila, pe care mi-as dori-o la cat mai multe site-uri. Multe agentii de turism, desi au preturi si servicii bune, au niste site-uri seci si neprietenoase. Asa ca evidentiez EXCEPTIA de la regula.

Titlul O agentie de turism completa ar putea fi inlocuit cu UN SITE COMPLET al unei agentii de turism. Felicitari, deci, celor care se ocupa de el. Salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns