Parchet la reducere

Black Friday se apropie cu pasi mari, sau ma rog, unele magazine au furat deja startul, asa ca toata se intreaba (unii MA intreaba) ce anume ar putea ori ar trebui sa isi ia de Black Friday. Caci, din punctul meu de vedere (si nu numai), ideea de reduceri nu se potriveste chiar cu orice nisa, cu orice magazin. Astazi voi vorbi despre ideea de parchet la reducere, fara ca acest articol sa insemne ca am epuizat subiectul Black Friday.

Ca sa raspund la intrebarea aceasta, trebuie sa va spun cele 5 momente, motive, pentru care cumperi parchet:

  1. Este o casa noua, care NU are parchet.
  2. Ai cumparat o casa (un apartament) si vrei sa schimbi parchetul (din motive estetice si/sau sanitare).
  3. Te-ai saturat de parchetul vechi si simti nevoia de ceva nou.
  4. S-a petrecut un incident (o inundatie) care a afectat parchetul.
  5. Ai momentan altceva pe jos (habar n-am, ciment sau poate faianta; ai spart peretele dintre bucatarie si living, drept urmare vrei acelasi parchet in noul living-bucatarie open space).

Recititi cele 5 motive (oare or mai fi si altele?) si incercati sa va imaginati in care dintre situatii se potriveste o oferta tip parchet la reducere? Din punctul MEU de vedere, in afara de punctul 4, care presupune o schimbare RAPIDA, aici si acum, restul pot fi planificate din timp. Casa noua POATE ASTEPTA 1-2-3 luni, schimbarea din motive estetice cu atat mai mult.

Drept urmare, atunci cand am vazut oferta de Black Friday la Valprestparchet.ro m-am bucurat. Nu pentru mine, caci eu nu am de gand sa imi schimb parchetul, nici din motive estetice, nici din motive utilitare, ci pentru cativa prieteni care chiar cauta asa ceva.

Unul dintre ei mi se plansese acum ceva timp (cred ca anul trecut) ca de Black Friday isi ia intotdeauna chestii inutile. Isi ia lucruri care doar sunt la oferta, fara sa aiba nevoie efectiva de ele. Isi umple casa cu haine, ceasuri ori gadget-uri, sa nu mai vorbesc de carti, majoritatea luate doar pentru ca erau la oferta.

Nu-si ia nimeni parchet la reducere doar de dragul reducerii. Drept urmare, magazinele de profil ar trebui incurajate sa aiba mai des astfel de oferte. Evident, si publicul ar trebui sa fie mai atent la oferte si promotii, caci deseori oamenii cauta reduceri pentru lucruri neinsemnate, pentru carti ori pentru haine, neinsemnate ca pret vreau sa spun, insa ignora promotiile la produse cu adevarat scumpe.

Evident, cand vorbim despre parchet la reducere vorbim despre un parchet de calitate, nicidecum reduceri la cele mai putin calitative produse.

V-as putea vorbi despre promotiile de Black Friday de la magazinul enuntat (toata luna noiembrie sunt promotii; toata gama de parchet stratificat, dublu si triplu, intra la oferta; cum se calculeaza reducerile si cum cresc ori scad ele va invit sa descoperiti singuri), insa atunci articolul nu ar mai fi evergreen, ar deveni irelevant peste cateva luni ori peste cativa ani. Lucru pe care nu mi-l doresc.

Asa ca va rog sa retineti acest lucru: un parchet la reducere este tipul de oferta de care trebuie sa profiti daca ai nevoie. In plus, daca stii ca urmeaza sa te muti ori deja ti-ai achizitionat o casa noua, este bine sa astepti o astfel de perioada de reduceri, pentru ca pretul parchetului sa fie cel mai mic posibil.

 

Eu v-am vorbit despre parchet la reducere, asa ca pe voi va invit sa-mi spuneti ce promotii NU ar trebui sa vedem. Ce magazine, din ce domenii, NU ar trebui sa aiba oferte de Black Friday. Haideti, dati-mi cele mai dubioase exemple vazute de voi. Poate voi face un articol distinct cu ele.

Lasă un răspuns