Petruta Cretu: Ghici ghicitoarea mea!

Ghici ghicitoarea mea!

 

Mare a fost ziua in care ne-am cunoscut! Sa tot fie aproape un an de cand ne-am twitter-it la Webstock dar ne-am ratat la piscotareala din hol!

Injuraturi? Doamne, da’ multe au mai fost! Heitareala non-stop, ca la inceput imi venea sa il iau la bataie. Nu intelegeam de ce pisicii mei suntem prieteni in social media. Dar am rezistat pe baricade.

Nu il suport uneori.. hai deseori! E clar, au fost multe dati in care chiar nu am mai putut. Orice replica era plina de acid, orice ocazie insemna ca trebuie sa se laude.

Ura? Neah! Nu avem in dotare.. desi m-a intrebat de multe ori daca il urasc. Nu are EL privilegiul acesta 🙂

Numele lui nu conteaza. Isi spune in mai multe feluri: blogger, piscotar, heitar de profesie chiar si …minunat. Sa nu il credeti.

Atunci de ce inca il mai am in lista de prieteni pe Facebook? Motive ar fi destule. Important este ca, dupa aproape un an de intepaturi, am ajuns sa ii dau like-uri la statusuri, ba chiar sa ii si citesc din articole. Am descoperit ca nu e chiar atat de rau.

Tortura reciproca ne mai asteapta. Vine Webstock-ul si o sa trebuiasca sa stam face to face sau mai degraba face up ca altfel dau de Marimea sa. Vine Superblogul si iar o sa ma bata la cap sa ii citesc articolele. Vine iar vreun film si o sa ma invite iar eu de un an de zile tot spun NU! Rea sunt, bah! Da‘ rea 🙂

Si, zau Emile! cand ma gandesc la cuvantul “minunat” imi apari tu in fata ochilor si atunci.. minunat pare de fapt mai degraba bun de asociat cu Freddy Krueger!

Articolul Ghici ghicitoarea mea este scris de Petruta Cretu. Ea poate fi citita pe blogul personal smileydreamerscorner.ro, dar contribuie cu articole si pe blogul colectiv coltulfetelor.ro. A scris si pe Emilcalinescu.EU un articol, atunci cand m-a insotit la film (poza de mai sus este de atunci) si a si acordat un frumos interviu aceluiasi blog. Salutari MINUNATE tuturor!

3 thoughts on “Petruta Cretu: Ghici ghicitoarea mea!

Lasă un răspuns