Piese auto de la dezmembrari

Piese auto de la dezmembrari

 

Pentru fitosii si snobii (cu masina) din lista mea, am o veste buna: s-a rezolvat una dintre marile voastre probleme. De acum inainte puteti lua piese  auto de la dezmembrari fara sa va faceti de ras mergand pana acolo. Vorbesc serios: unii nu voiau sa mearga acolo, sa fie vazuti intr-un astfel loc rau-famat. Era ca-n bancul cu Trabantul si Bordelul: rusine cand intri, rusine cand iesi, dar e misto inauntru.

Totusi, la dezmembrari gasesti tot timpul piesele care iti trebuie la un pret minim. Unii oameni isi dau masina la remat cu o gramada de piese bune pe ea. De multe ori din lene, desi chiar nu ne intereseaza acest lucru. Efectul e important: gasim tot timpul piese de calitate.

Acum, pentru a veni in ajutorul celor care nu au timp sa treaca pe la dezmembrari, dar si in ajutorul celor invocati de mine mai sus, adica fitosii si snobii, a aparut site-ul Dezmembraripenet.ro.

Dezmembrari Auto

Acum, trebuie sa va zic cum functioneaza site-ul asta. In esenta  e un site simplu, usor de navigat, care se incarca repede, cu fix 2 chestii de baza:

  • Diversele parcuri de dezmembrari pun pe site piesele disponibile, cu pretul aferent. Scriu exact masina si anul, cine are nevoie cauta acolo.
  • Daca ti-e lene sa cauti ori pur si simplu nu gasesti, dai anunt cu ce ai nevoie si vei fi contactat atunci cand piesa dorita de tine e disponibila.  Faci economie de timp, iar parcurile de dezmembrari au tot interesul sa scape de piesele pe care le au pe stoc (vorba vine).

Repet, avand in vedere ca piesele iti vor veni prin curier (e drept, cu taxele aferente), nu mai e problema ca esti vazut in nu stiu ce locatie. Uite, ala a avut bani de masina noua, dar se duce la dezmembrari sa-si ia piese. Platesti ceva pe transport, insa stai linistit, fara costuri de imagine #casazicasa

Fiat Punto

Altfel, e foarte important despre ce masina vorbim. De exemplu, piese Fiat Punto vom gasi mai usor. De ce? Simplu: unele masini nu se dau la Remat. De exemplu, un BMW nu se da la REMAT decat dupa 20 de ani. Altfel, dupa 15 ani tot se va mai gasi cineva care sa-l conduca. Gasesti si piese pentru BMW, insa mai vechi. Ar putea fi bune, functionale, da-s mai vechi.

Acum, e alegerea fiecaruia daca isi ia sau nu piese auto de la dezmembrari. Zic doar ca acum au sansa sa ia si online, ceea ce nu poate fi decat un lucru pozitiv. Restul detaliilor le gasiti intrand pe site-ul in cauza. Salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns