De la altii: Pietrele

Pietrele – la mare cautare

 

 

Pietrele semipretioase sunt la mare cautare, fiind tot mai indragite de catre persoanele de sex feminin si nu numai. Ele se gasesc sub forma pura, sub forma unor bucati reprezentand tot felul de modele, care mai de care mai atractive si culori imbietoare sau sunt purtate sub forma de bijuterii, ca margelute, cercei, diverse accesorii preferate decatre femei.

            Fiecare dintre aceste pietre semipretioase, margele si accesorii sunt incarcate cu diverse proprietati, energii, menite sa aduca bunastarea fiecaruia dintre noi. Astfel, purtandu-le sau pur si simplu tinandu-le in casa ca obiecte decorative, vom beneficia de ameliorari in ceea ce priveste starea de sanatate, dar si de protectie impotriva energiilor negative.
            Una dintre aceste pietre semipretioase este ametistul. Acesta este o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri. Este de culoare violet, uneori mai inchis ca nuanta, alteori mai deschis, chiar usor transparent. Ametistul protejeaza in urmatoarele aspecte: impotriva gandurilor negative cu care deseori ne confruntam, impotriva magiei negre, impotriva gandurilor malefice, a blestemelor, atacurilor psihice, pericolelor, spiritelor rele, impotriva tradarii si a deceptiilor. Mai confera totodata: pace, calm, dragoste, fericire, bunastare, stabilitate financiara. Reduce stresul, care este cel mai mare dusman al nostru, depresia, tristetea sau cosmarurile.
           Ametistul este una dintre cele mai bune pietre semipretioase care ajuta foarte mult la meditatie, astfel ca putem sa pozitionam piatra pe frunte, stand culcati pe spate si automat ne va insoti in starea de meditatie, care se doreste a fi una plina de calm. Datorită efectului de calmare a mentalului pe care il provoaca, ametistul este o piatră care poate fi folosită în cazul suprasolicitărilor sau al stărilor mentale care ne depasesc de cele mai multe ori. Este una dintre cele mai bune pietre care pot fi folosite în cazul afectiunilor provocate  de tensiuni sau migrene, deoarece uşurează anxietăţile mentale care tind să cauzeze aceste suferinţe. Culoarea de  violet a ametistului este alcatuita din mai multe nuanţe de albastru şi rosu, astfel ca nuantele sunt diferite.
Ziua nuntii 2
            Comertul cu pietre semipretioase este foarte dezvoltat, avand posibilitatea sa ni le achizitionam direct din magazinele de profil prezente in locatiile din zona in care locuim, fie din mediul online. Unul dintre aceste magazine virtuale este si Gemsale. Este foarte complex, detine bijuterii confectionate din pietre semipretioase, accesorii pentru bijuterii, idei de cadouri, dar si accesorii din argint. O gama diversificata va sta la dispozitie, doar daca accesati pagina de internet gemsale.ro, unde va sunt prezentate produsele in  detaliu, alaturi de informatii generale despre pietrele semipretioase, asa incat dumneavoastra sa fiti cat mai bine informati si interesati sa va achizitionati produsele Gemsale.

1 thoughts on “De la altii: Pietrele

Lasă un răspuns