Trif Vlad: Politisti corupti in casa de toleranta

Politisti corupti in casa de toleranta

 

Am fost un politist corupt din Red Light District. Cam asa incepe scenariu acestui escape room.

Tu esti un inspector de politie corupt si trebuie sa ascunzi niste probe din camera placerilor unui bordel din Amsterdam. O fosta colaboratoare ti-a dat in gat treburile necurate iar tu ai o ora la dispozitie sa gasesti probele incriminatoare si sa iesi.

Riddlers

Decorul, in afara de faptul ca este foarte bine realizat, este foarte interesant, eu am mers si cam mahmur in ziua aceea si chiar aveam impresia ca am adormit intr-un bordei al tigancilor.

Camera miroase frumos, ne bucura o muzica ambientala si gasim o sumedenie de obiecte tipice damelor de companie.

Sunt foarte multe indicii care sar in ochi. La inceput totul pare simplu, deschizi incuietoare dupa incuietoare, dar te poti impiedica in banal. Cel mai important, cred ca 4 persoane sunt de ajuns, daca sunt mai multe ne incurcam intre noi cautand si fiecare are ideile lui. Pana la urma totusi te descurci dar te cam preseaza timpul daca nu esti atent, timp care este indicat printr-un timer interesant. Nu dau spoilere sau alte indicii, va las pe voi sa le gasiti.

In rest post spune ca merita incercat acest escape room situat intre piata Roseti si Sfanta Vineri. Stiu ca sunt ceva case care ofera servicii „de toleranta” prin zona, asa ca aveti grija sa gasiti adresa corecta: Str. Radu Calomfirescu Nr. 12, rezervarile se pot face si aici. Enjoy

Despre acelasi Escape, cel cu casa de toleranta, am mai scris eu pe EmilCalinescu.Eu si Malaezu pe al sau Malaezu.Ro. Multumesc, Trif, pentru articol si te mai astept si la alte evadari. Va mai zic ceva ce nu a zis Trif: echipa noastra a reusit sa evadeze. Salutari TOLERANTE tuturor!

 

4 thoughts on “Trif Vlad: Politisti corupti in casa de toleranta

Lasă un răspuns