Poza cu maimuta?

Poza cu maimuta?

 

Sunt celebre pozele de pe litoral, unde o persoana plimba o maimuta cu care turistii, in special cei mici, vor sa se pozeze. Poza cu maimuta a ajuns, insa, replica preferata a multor vedete. Toti vor sa se pozeze cu ele, toti vor s-o atinga, sa stea in preajma ei.

Ruby si maimuta ei
Ea este cantareata Ruby, cand era mica ­čÖé Sursa foto: romaniatv

Uneori, insa, sintagma de poza cu maimuta poate fi peiorativa. Cand vedeta se autoironizeaza e ok. Pe Cabral, de exemplu, l-am auzit de multe ori folosind sintagma asta. Eu nu mi-am permis s-o folosesc, chiar as evita s-o folosesc pentru ca s-ar intelege altceva, dar el o foloseste cu zambetul pe buze.

O alta folosire peiorativa este atunci cand o persoana extrem de … paroasa ajunge vedeta. Uneori asa e brandul vedetei, asa s-a promovat si e ok cu sintagma, alte ori o persoana normala, ajunsa din intamplare in lumea vedetelor, pateste chestii de genul.

In lumea de azi, unii oameni au pretentia perfectiunii. Nu stiu daca oamenii de rand chiar vor perfectiune, insa cei deja in breasla considera ca daca ei (si mai ales ele) se chinuie de ani de zile sa fie cat mai aproape de perfectiune, de ce nu s-ar chinui si nou venitii? Era sa zic nou nascutii si nu imi dau seama cat de departe de adevar as fi fost.

Acum exista o tehnica noua, epilare definitiva. Partea (deloc) uimitoare este ca se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. De fapt, zic unii, ea s-ar adresa in special barbatilor si asta din 3 motive:

Epilare definitiva

  1. Sunt barbati cu par excesiv, pe piept, pe picioare, care nu este atat de estetic in anumite haine. Sunt acele haine mulate pe piele, tricou, camasa, bluza, care pot permite trecerea prin ele a unor fire de par extrem de inestetice.
  2. Barbatii nu ar accepta tratamentele clasice de epilare. Feministele bat moneda pe asa ceva, spunand ca barbatii nu rezista la durerea pe care femeile o indura constant. Chestiune de perspectiva.
  3. Chiar daca barbatii ar accepta, mai este vorba si de pret: un barbat nu este dispus sa dea o tona de bani la cabinetele cosmetice chiar si daca va trece peste preconceptiile legate de ideea de a merge acolo.

Cautati pe internet epilare definitiva pret pentru a vedea ca veti face economii serioase daca veti apela la aceasta tehnica. Nu este chiar atat de noua, ceea ce e un lucru foarte bun, nefiind ceva nepus la punct.

Acum, nu zic ca e naspa sa fiti parosi si sa spuna lumea ca face poza cu maimuta. Dimpotriva, uneori chiar s-ar putea sa fie in avantajul vostru si, sa recunoastem, depinde de corpul fiecaruia. Unora le sta bine extrem de parosi, poate cu barba si cu plete, altora le sta perfect epilati. Vi l-ati imagina, de exemplu, pe Cristiano Ronaldo paros? Nici eu! Salutari MINUNATE tuturor!

Las─â un r─âspuns