PREMIILE MINUNAT.EU – FESTIVALUL CANNES-CANNES 2015

PREMIILE MINUNAT.EU – FESTIVALUL CANNES-CANNES 2015

 

Premii

Categoria MANEAUA ANULUI – Castigator este filmul SUPERchef (Burnt). A fost o competitie stransa, invinsii fiind cei 4 fantastici (idolii lui Romeo Fantastick) si Femeia in Aur (noua speranta a manelelor cinematografice).

Categoria Iarna nu-i ca vara – Castigatoare este Craiasa Zapezii, cu ale sale doua parti.

Categoria VIP (Very Indian Production) – Castigator este filmul Puterea Credintei.

Categoria Secera si Ciocanul omagiaza, de aceasta data, intreaga Serie Hunger Games. In afara de aceasta serie, gruparea Secera si Ciocanul premiaza si filmul Lovitura de stanga.

Let the hunger games begin Ceausescu

Categoria Odihna noastra cea de toate zilele – Castigator este filmul Razboiul Stelelor: TREZIREA fortei. Invins a fost filmul O ora de liniste.

Categoria Shaorma anului: Vacanta cu de toate!

Categoria Focul la Ei – Castigator este filmul Burnt (SuperChef). Invins a fost filmul Labirintul: Incercarile focului. Invinsul s-a ratacit prin Labirint, neputand nici pana acum sa ajunga la gala.

Categoria Cei mai buni paznici (nici anul asta BGS-ul nu a dorit sa fie sponsor) – Castigator este Mune: Gardianul lunii.

Categoria Pixelul Albastru – Castigator este filmul Pixels.

Categoria Plimba Ursul – Castigator este declarat filmul Ted 2.

Categoria Dar sa nu-mi iei niciodata berea – Castigator este filmul Rapirea lui Heineken.

Categoria Baga-mi-as picioarele-n el de film – Castigator este filmul O zi in pantofii altcuiva. Invinsa a fost Cenusareasa care, intre timp, s-a ingrasat si nu si-a mai putut baga picioru-n pantofu’ minune.

Categoria Filme cu care poti sterge pe jos – Castigator este buretele SpongeBob.

Categoria CE-SI FACE OMUL CU MANA LUI SE CHEAMA LUCRU MANUAL – Dupa succesul filmului #Selfie, romanii revin cu un nou film dedicat special acestei categorii: Autoportretul unei fete cuminti. Tot #Selfie, dar cu un nume mai intelectual.

Categoria STRIGATI LA FAMILIA DACA SUNTETI CU MINE – Castiga filmul Sisters. Invins este filmul We are your friends din motive legale: legea nu considera prietenii ca facand parte din familie.

Categoria Non-stop cu program de la 8 la 20 – Castigator este filmul Bucuresti Non-Stop. Castigatorul inca nu si-a ridicat premiul, urmand a deschide dupa revelion.

Categoria CEL MAI BUN FILM CARE POATE FI VAZUT IN BUCATARIE – Anul asta a castigat Burnt/SuperChef. Din sala se sopteste ca organizatorii acestei gale s-ar putea frige daca mai dau multe premii acestui film.

Categoria Ana are mere – Castiga filmul Steve Jobs, pentru ca explica foarte bine DE UNDE provin merele Anei.

Categoria UN MAR PE ZI SI DE DOCTOR NU VEI STII – Castiga acelasi Steve Jobs. Sponsor al acestei gale NU este firma Apple.

Categoria TATAL, FIUL, fara Sfantul Duh – Castigator este filmul Testamentul Nou-Nout.

Categoria MINION PLUS MINION FAC MAI MULTE MINIOANE – Castigatori sunt Minionii.

One minion Dollar

Categoria MUSCHII MEI MINTE NU ARE – Castigator este Magic Mike XXL. Invins este filmul Mare si tare.

Categoria PCR=PILE, CUNOSTIINTE, RELATII – Castigator, chipurile pe bune, este filmul Intern.

Mentiuni si premii speciale

  • Nu am putut rade de 3 filme: De Ek Villain, de Avengers (astia-s razbunatori rau de tot) si de Tomorrowland. In cazul ultimului motivul il veti afla in finalul articolului.
  • Am vrut sa premiem si Ant-Man, cu premiul Adrian Mititelu, insa ne-am pierdut ambele lupe si nu l-am mai putut gasi. Drept urmare, premiul Adrian Mititelu ajunge la filmul Micul Print.
Sursa foto
  • De asemenea, filmul Comoara nu a mai fost de gasit. Fusese nominalizat la categoria Maneaua Anului.
  • Premiul Gigi Becali pentru aducerea atator oi pe marele ecran revine filmului Shaun the Sheep.
  • Filmul Orasul Cainilor nu a primit niciun premiu, producatorii au refuzat orice nominalizare sustinand ca vor sa fie lasati sa se pregateasca pentru Oscar.
  • Premiul Bill Gates revine filmului Ferestrele sufletului. Celebrul magnat a dorit sa faca o singura precizare: Nu doar Apple exista la Hollywood.
  • A fost o disputa apriga pentru titlul Filmul cel mai de sus. S-au batut pentru acest premiu Omul-Pasare si Everest. Cand doi se cearta, al treilea castiga, pentru ca, intr-un mod inexplicabil, premiul a cazut … Un etaj mai jos.

Topul #pebune al filmelor pe 2015 se gaseste pe Cinemil.ro. Topurile de anul trecut pe Minunat.eu se gasesc aici si aici. Un an nou cat mai MINUNAT. Punct eu!

Ps: Nu inchei premiile Minunat.eu pana nu va raspund la o intrebare lasata intentionat pentru final. Asadar, acum va anunt de ce nu am putut rade de Tomorrowland. Raspunsul este simplu: pentru ca nu este amuzant.

 

 

 

3 thoughts on “PREMIILE MINUNAT.EU – FESTIVALUL CANNES-CANNES 2015

Lasă un răspuns