Probleme cu service-ul

Probleme cu service-ul

 

Exista obiecte care nu pot fi reparate niciodata. De exemplu, indiferent cat costa, daca ti se strica un stick de memorie, e clar ca nu-l vei duce la reparat. Zici ca stick-ul e ieftin, dar poate ai avut pitici pe creier si ai luat unul de 128 de GB. Nu stiu de ce ai lua unul asa de mare, dar exista aceasta posibilitate.

Neavand treaba cu service-ul, il poti lua de oriunde. Iei, practic, de la magazinul care-l vinde cel mai ieftin. La fel si in cazul unui mouse pad.

In alte cazuri service-ul este foarte important. Iar daca vorbim si de aparate care necesita intretinere, lucrurile sunt cu atat mai importante.

Sa luam exemplul aparaturii necesare saloanelor de infrumusetare. Daca in cazul telefoanelor, aparatelor de aer conditionat ori laptopurilor avem SI service-uri neautorizate, in cazul acestor aparate nu prea exista service-uri. Cautati service echipamente estetice si vedeti cat de putine rezultate sunt. Comparati, de exemplu, cu o cautare similara pe laptopuri ori telefoane.

salon Cosmetic

Din acest motiv, asa cum am mai scris intr-un articol precedent, fiti atenti atunci cand cumparati aceasta aparatura (acelasi lucru poate fi spus despre o aparatura medicala, intr-un cabinet dentar). Vedeti unde este service-ul, daca este inclusa intretinerea si daca alti cumparaturi au avut probleme cu service-ul. Unele magazine isi permit sa mentina preturi mari tocmai datorita seriozitatii legate de garantii si service-uri. Este foarte important, deci e bine sa nu va zgarciti cand cumparati chestii scumpe, care invariabil se vor strica. Si da, istoricul unei firme, din acest punct de vedere, este foarte important.

In plus, cand cumparati un aparat ganditi-va cat costa piesele de schimb. La fel ca-n cazul masinilor. Cunosc foarte multe persoane care apreciaza o masina, dar o evita din cauza pieselor extrem de scumpe. S-o tine cu cheltuiala obrazul subtire, dar trebuie sa renteze acel obraz subtire.

Acum ganditi-va nitel la ce probleme cu service-ul ati avut in trecut. Calculati, acum, cu cat v-au pagubit aceste probleme. Daca suma este mare, ganditi-va bine cum puteti sa reduceti aceste cheltuieli pe viitor. La fel cu intretinerea anumitor produse ori cu consumabilele. Nu exista o solutie universal valabila, dar e bine sa fiti foarte atenti atunci cand cumparati. Dupa s-ar putea sa fie prea tarziu. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

 

Lasă un răspuns