De la altii: Profita de creditul prin Prima Casa

Profita de creditul prin  Prima Casa

 

Programul Prima Casa, prin care statul garanteaza jumatate din creditul accesat pentru achizitionarea unei locuinte, cu un avans modic, de doar 5% si plafonarea dobanzii, reprezinta un ajutor vital pentru tinerele familii.

De exemplu, poti sa-ti achizitionezi un apartament nou cu 1,2 3 sau 4 camere in Bucuresti, prin programul Prima Casa, daca alegi sa locuiesti in cartierul Greenfield.

Prima casa

Lansat in anul 2009, programul a facilitat acordarea de credite imobiliare garantate de stat pentru numeroase familii tinere si a prevenit prabusirea pietei imobiliare in perioada crizei si in post-criza, ajungand sa reprezinte cca. 20% din creditele acordate populatiei si 50% din totalul creditelor imobiliare.

. In 2016 programul va fi prelungit, dar bugetul alocat pentru acest an va fi cu 1 mld mai mic fata de 2015 dar imbucurator este faptul ca rata dobanzii ROBOR va scadea cu 0.5% , deci trebuie sa iei o decizie rapida si sa alegi din apartamentele care se incadreza in acest program, asa cum sunt cele din Greenfield.

“Banii sunt pe terminate”. Aceasta este fraza care s-a auzit, in aceste zile, pe canalele de stiri si se refera la faptul ca bancile nu mai sunt atrase sa aloce resurse financiare pentru a sustine acest program, cu atat mai mult cu cat vor trebui   sa-si asume responsabilitatea incapacitatii de plata a celor care au optat pentru un credit imobiliar.

Romanii cu dosare in asteptare pentru un credit Prima Casa au acum emotii, insa piata imobiliara este intr-o continua evolutie si vor trebui gasite solutii astfel incat oferta imobiliara sa-si gaseasca o cerere solvabila, mai ales ca tendinta de crestere a preturilor se va mentine si anul urmator.

Profita acum de oferta prin Prima casa a celor din Greenfield, cu siguranta va fi  alegerea cea mai buna!

Greenfield – Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044 ; Phone +4021.230.75.70/71/72

Lasă un răspuns