Prostia este MINUNATA

Prostia este MINUNATA, asta cred ca stiti. Unii insa o fac si mai minunata, popularizand-o. Americanii, de exemplu, ofera premii pentru prostie. Cele pe 2013 pot fi vazute aici (si va zic ca merita sa aruncati o privire).

Noi inca n-avem premii oficiale, ci avem doar niste posibili castigatori. Ei se gasesc aici, insa ii gasim printre noi oriunde mergem. Ambele link-uri au fost gasite pe blogul lui Bogdan.

Ce dovedesc aceste premii? Pai:
Prostia este minunata.
– Prostia este insa, in acelasi timp, periculoasa.
– Prostia este amuzanta, insa nu si pentru „autor”.
– Poate cel mai important lucru: prostia nu are nationalitate.

America – tara tuturor posibilitatilor. Ba nu, Romania – tara tuturor posibilitatilor. Gresit: prosti gasesti peste tot. De ce avem impresia ca astea 2 tari sunt mai bogate in prostie? Pai Romania e tara in care traim, deci am intalnit personal multi prosti, iar stirile din America, despre prosti si prostie, sunt foarte des intalnite. Credeti ca nu-s prosti si-n China comunista? Ohoo, sunt o gramada. Doar ca ei nu si-i popularizeaza atat de mult.

La noi exista multi prosti, insa exista si multe mituri. De ex, publicasem o chestie pe blogul vechi acum ceva timp. Ideea era simpla: o chestie nesemnata, aparent „din folclor”, care continea doar zvonuri, barfe si chestii din auzite. Fratele meu, sora mea, insa nu se stie cine este acel EU. Este amuzant, insa stim oare cat este de adevarat?

Iar daca aveti impresia ca prostia apartine doar oamenilor inculti, va contrazic. Familia regala britanica este o familie culta, familie buna. Totusi, o stire de acum ceva timp mi-a ramas intiparita in memorie. Nu, nu acea persoana este proasta, ci eu sunt prost ca nu pot gandi precum un membru al familiei regale britanice. Prost, tampit, dobitoc, cum vreti sa-mi spuneti.

Oricum ar fi, prostia este minunata. Sau asa prefer eu sa o tratez. Prosti sunt oricum si ii intalnim peste tot. De ce sa ne intristam ori sa enervam in loc sa ne bucuram de prezenta lor? Salutari STUPIDE tuturor!

ps: Prostia este minunata in general, insa este cu atat mai minunata cu cat cel care este prost se da mai destept. Legat de asta, o intrebare: cati oameni recunosc, cu adevarat, ca sunt prosti?

Un posibil raspuns …

3 thoughts on “Prostia este MINUNATA

  1. Eu. Recunosc, uneori sunt prost. Este drept, refac rapid și a doua oară nu mai produc greșeala, este drept, este vorba de o cu totul altă categorie de prostie…dar na, uneori sunt prost 🙂

Lasă un răspuns